Irina Baeva vorbește despre relația cu Gabriel Soto. A dezvăluit adevărul în ceea ce privește sentimentele sale pentru celebrul actor

Publicat pe 24.05.2023 la 11:05 Actualizat pe 24.05.2023 la 11:38

Irina Baeva a spus tot adevărul despre relația cu Gabriel Soto. A dezvăluit dacă este într-adevăr iubirea vieții sale.

Irina Baeva poartă o bluză neagră cu abdomenul la vedere

Irina Baeva spune adevărul despre relația cu Gabriel Soto

Profimedia Images

Irina Baeva și Gabriel Soto au apărut din nou împreună după mai multe zvonuri legate de separare. Actrița a vorbit recent despre sentimentele sale în legătură cu partenerul. Într-o discuție cu cei de la Pinky promise, antagonista a răspuns la întrebarea “Cum știi că este iubirea vieții tale?”

Irina Baeva a spus tot adevărul despre relația cu Gabriel Soto

Actrița spune că nu cunoaște adevărul încă, dat fiind faptul că trăiește după ideea că ziua de mâine îți poate oferi tot timpul ceva nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Poate o să spun într-un an că nu a fost așa, nu a fost dragostea vieții mele.”, a spus actrița, potrivit univision.com. Irina Baeva a subliniat faptul că există mai mulți factori care influențează sentimentele unei persoane. Este vorba despre comunicare, sinceritate și ideea ca ambii parteneri să se îndrepte în aceeași direcție și să aibă aceleași obiective. Actrița de 30 de ani a oferit exemplu ideea pe care a avut-o atunci când a început relația cu Gabriel Soto. Aceasta își dorește să formeze o familie și să aibă copii.

“Femeile care sunt cu persoane deja divorțate, cara au copii, își pun întreabrea dacă aceștia doresc să formeze o familie. Eu vreau să am un copil mai târziu, poate nu mâine, dar se numără printre planuri. Într-o formă sinceră chiar l-am întreabt pentru a vedea clar că mergem pe același drum.”, a dezvăluit Irina Baeva. Vedeta a punctat faptul că ar fi renunțat la relația cu Gabriel Soto dacă acesta nu și-ar mai fi dorit copii în viitor.

A enumerat lucrurile pe care le are în comun cu Gabriel Soto, dar și diferențele care există în cuplu. Este vorba despre o balanță, o idee care să aibă legătură cu ambii parteneri.

“Încercăm să găsim o balanță, în primul rând încercăm să găsim aceleași obiective. Vrem să vedem dacă mergem în aceeași direcție ca pereche. Cred că asta ajută să-mi dau seama dacă sunt cu iubirea vieții mele.”, a spus vedeta.

Irina Baeva spune dacă se află într-o relație care va dura

Actrița a răspuns și celor care sunt de părere că relația cu Gabriel Soto nu va rezista trecerii timpului. A fost, ca de fiecare dată, la fel de sinceră.

“Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui, în final suntem doar pentru noi. Eu știu că de multe ori oamenii cred că viețile noastre sunt ca în telenovele, că există un personaj rău, unul bun. Adevărul e că nu, viața e viață și se întâmplă multe lucruri. Noi mergem înainte cu iubire și încredere, cu lucrurile noastre, ca orice pereche, cu suișurile și coborâșurile noastre, dar într-un final aici suntem.”, a declarat Irina Baeva.

Rusoaica s-a arătat extrem de fericită că a putut continua relația cu Gabriel Soto în ciuda mai multor dificultăți pe care le-au avut de înfruntat de-a lungul timpului.

“Mă bucur că suntem încă aici după 5 ani de relație. Dacă într-un anumit moment n-ar fi funcționat ceva, nu cred că s-ar fi întâmplat nimic dacă am fi zis, până aici a fost.”, a adăugat.

În articolul

Irina Baeva vorbește despre relația cu Gabriel Soto. A dezvăluit adevărul în ceea ce privește sentimentele sale pentru celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x