Cum arată Cesar Evora la vârsta de 61 de ani

Publicat pe 12.04.2021 la 14:34 Actualizat pe 12.04.2021 la 14:46

Cesar Evora este un celebru actor de origine cubaneză, cunoscut pentru nenumăratele roluri principale din producțiile mexicane. Timpul a trecut, iar în prezent actorul are 61 de ani. Cum arată Cesar Evora în prezent.

Cesar Evora la a 25-a aniversare Univision, 2013

Profimedia

Cesar Evora s-a născut pe data 4 noiembrie 1959, în provincia Havana, Cuba. La începutul anilor ‘90 actorul avea deja zece producții la activ, înainte de a se muta în Mexic. A devenit cunoscut pentru rolurile minore din seminalul Corazón salvaje și de lungă durată Agujetas de color de rosa în 1993 și, respectiv, 1994. În 1995, Évora a câștigat primul său rol principal jucând alături de Daniela Romo în Si Dios Me Quita La Vida, potrivit peoplepill.

Roluri principale în Luz Clarita , Gente bien și în special El Privilegio de Amar l-au clasat pe Evora ca fiind unul dintre cei mai populari oameni de divertisment din istorie. Și-a menținut titlul câștigat prin producții precum: La Madrastra , La esposa virgen și Mundo de Fieras. Deși timpul a trecut, actorul a continuat să surprindă prin apariția sa în unele dintre cele mai bine vândute producții mexicane, precum: Al diablo con los guapos , En nombre del amor , Triunfo del Amor , Abismo de pasión și Amor Bravío.

Cum arată în prezent Cesar Evora

César Évora, care în prezent joacă rolul lui Jesús Rojas în telenovela Ce se întâmplă cu familia mea? , produs de Juan Osorio, acceptă trecerea timpului cu mândrie și demnitate. Actorul este mulțumit de cariera pe care a construit-o și niciodată nu i-a păsat de faptul că nu mai arată ca în tinerețea sa, deși de multe ori a interpretat personaje mai în vârstă decât vârsta sa actuală, potrivit tvynovelas.

La 61 de ani trăiește în continuare o frumoasă poveste de dragoste alături de Vivian Domínguez, soția sa, cu care este căsători de 30 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu pentru tvynovelas, Cesar Evora și-a asigurat fanii că vârsta nu a fost niciodată un impediment pentru ea. Mai mult de atât, actorul a declarat că se simte foarte bine și că se concentrează pe noul proiect în care joacă. Actorul se bucură de fiecare vârstă în parte și consideră că trecerea timpului îți aduce și mai multă experiențe pentru a juca și mai bine. Evora a declarat pentru aceeași revistă nu are nicio operație estetică și nici nu intenționează să apeleze vreodată la ajutorul unui chirurg estetician.

Citește și: Transformare totală pentru sora Cecilia din "Carita de Angel". Cum arată acum Lisette Morelos, actrița din celebra telenovelă Angelique Boyer, imaginile din copilărie care i-au cucerit pe fani. Cum arăta actrița în adolescent

În articolul

Cum arată Cesar Evora la vârsta de 61 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 aprilie 2024. Fecioarele au nevoie de timp de gândire pentru a lua decizii bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Silviu a trecut la limită probele de recrutare şi a ajuns militar. Ce salariu va primi la început
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în „raiul milionarilor”. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
MediCOOL
Cum îți dai seama că ai pietre la fiere: simptome și tratament
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Ceaiuri care pot arde grăsimea abdominală. Cum te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x