Cum arăta Eiza Gonzalez înainte de operațiile estetice. Toți credeau că vedeta nu are nicio intervenție

Publicat pe 23.12.2021 la 11:08 Actualizat pe 24.12.2021 la 18:37

Eiza Gonzalez este o actriță celebră care a făcut furori la Hollywood și a ajuns să aibă succes pe continentul american, dar și în lumea telenovelelor. Es a fost mereu apreciată datorită talentului său, dar și a frumuseții care i-a fermecat pe producătorii de film. Puțini știu, însă, că actrița are operații estetice.

Focoasa brunetă nu face ravagii doar în industria filmului, ci și pe podiumuri, acolo unde a fost aleasă să reprezinte branduri uriașe la nivel internațional. Cu toate că acum are un succes fulminant, nu așa a fost întotdeauna.

Ea a muncit foarte mult pentru a ajunge în acest punct al carierei sale și a lucrat atât pe plan profesional, cât și fizic, pentru o apariție impecabilă.

Mai mult aceasta a atras alături de ea unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood au renunțat la burlăcie pentru ea. Printre cuceririle sale se numără Timothée Chalamet, Luke Bracey și Josh Duhamel.

Ce operații estetice are Eiza Gonzalez și cum arăta înainte de intervenții

A trecut ceva timp de la prima apariție a Eizei pe covorul roșu la evenimente, dar a trecut și ea pe la cabinetul medicului estetician. Artista internațională și-a făcut intervenții la nivelul nasului, al pometilor, a buzelor dar și la nivelul conturului feței, lucru care nu se cunoaște deloc în prezent, ceea ce dovedește că și-a ales cei mai buni medici care să o transforme.

În anul 2008, Eiza Gonzalez era total schimbată. Părul ei era blond și trăsăturile exact așa cum i le-a lăsat Mama Natură.

Citește și: Eiza Gonzalez, criticată de fani. Care a fost motivul pentru care vedeta a fost luată la întrebări

Vedeta a știut că are nevoie de mici îmbunătățiri iar astăzi arată splendid și nici măcar nu se cunoaște că are vreo intervenție estetică.

Citește și: Eiza Gonzalez, apariție răvășitoare într-o rochie roșie cu trenă. Vedeta a tăiat răsuflarea pe covorul roșu

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

În 2014, frumoasa actriță a lăsat telenovele pentru o carieră la Hollywood.

Eiza Gonzalez și-a început visul american cu rolul lui Santanico Pandemonium în serialul de groază ''From Dusk till Dawn: The Series'' (2014–2016). Eiza a impresionat atât de tare publicul din lumea întreagă, încât tot mai mulți regizori au avut-o în vizor. În 2017, superba brunetă a fost aleasă să joace în filmul de acțiune ''Baby Driver'', iar în 2019 a apărut în ''Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw'', alături de Vin Diesel, Jason Statham și Dwayne The Rock Johnson.


În articolul

Cum arăta Eiza Gonzalez înainte de operațiile estetice. Toți credeau că vedeta nu are nicio intervenție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x