Cum arată familia actorului René Strickler. Are 3 copii și la 60 de ani se simte plin de vitalitate

Publicat pe 24.07.2023 la 15:24 Actualizat pe 24.07.2023 la 16:27

Actorul se definește ca un părinte ce cunoaște personalitate fiecărui copil. Cum arată René Strickler la 60 de ani.

René Strickler poartă pantaloni deschiși la culoare, o geacă neagră

Cum arată familia actorului René Strickler

Getty Images

René Strickler a fost căsătorit cu Patricia Rangel și fructul iubirii lor sunt Yannick și Andrik. Ulterior, actorul s-a însurat cu actrița de origine venezueleană Rubí Cardozo și l-au avut pe micuțul Ian. Acesta a devenit responsabil și de creșterea tinerei Jade în vârstă de 17 ani, fiica vedetei dintr-o relație anterioară.

Cum arată familia actorului René Strickler

Astăzi, la 60 de ani, actorul de origine argentiniană se simte realizat și fericit alături de familia pe care și-a construit-o. I-a asigurat pe jurnaliști că fiul în vârstă de șase ani este pură energie, ceea ce îl ajută în viața personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este minunat! Mă umple de energie doar când îl văd râzând. Copiii cresc foarte repede și nu vedem că timpul trece într-o clipă.”, a spus actorul, potrivit tvynovelas.com. Protagonistul din telenovela El privilegio de amor a povestit cum a trăit paternitatea de-a lungul timpului.

Citește și: Unde se află în prezent Adela Noriega. Cu cine locuiește și cu ce se ocupă vedeta care joacă în Taina din adâncuri

“Sunt foarte strict, uneori foarte amuzant, sau poate prea serios. Am un pic din toate. Încerc să-mi fac fiul fericit pentru că are 6 ani și cel mare 31. Este o diferență colosală. Sunt etape diferite. Când i-am avut pe cei doi copii lucram destul de mult și n-am avut vreme să stau alături de ei, chiar dacă m-au bucurat mult acele momente, am fost un tată destul de prezent. Acum, cu Jade care are 17 ani este dificil pentru că nu am mai avut o fată, și apoi a venit Ian care este răsfățatul, un cadou minunat de la Dumnezeu.”, a declarat acesta.

Acesta spune că își dozează energia pentru a fi cât mai multtimp alături de cel mic: “Poate că obosesc mai mult din cauza vârstei, dar încerc să nu mă opresc, să merg cu bicicleta. Copiii vin să ne ofere mai multă energie, îți arată că mai există.”, În ceea ce privește interacțiunea cu fiica sa adoptivă, spune că încearcă să-și dozeze răbdarea pentru a se apropia de aceasta.

René Strickler vorbește despre posibilitatea de a mai avea copii pe viitor

Chiar dacă nu are planuri de a-și înmulți familia, spune că această posibilitate nu este departe de gândurile sale.

Citește și: Cum arată astăzi Daniela Romo, la 22 de ani de la premiera telenovelei Taina din adâncuri ( El manantial). Traiectoria actriței de-a lungul timpului

“Cred că deja nu m-ar mai entuziasma, dar nu am închis fabrica. S-ar putea întâmpla, cine știe.”, a dezvăluit celebrul actor de telenovele. În 2021, fiul lui René Strickler, Yannick, și-a anunțat logodna cu partenerul Manuel Alonso. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, însoțiți de familie, prieteni și oameni dragi. Faimosul și-a susținut necondițional fiul și s-a arătat mai mult decât mândru pe rețelele sociale, acolo unde a publicat o fotografie cu acesta.

“Este o zi memorabilă în familie. Astăzi, legal creștem și crește iubirea. Multe felicitări și binecuvântări mereu, fiii mei.”, a scris actorul. La finalul lui 2022, îndrăgostiții și-au reînnoit jurămintele într-o a doua ceremonie. Ca și socru, actorul s-a arătat foarte relaxat.

“Mă înțeleg foarte bine cu Manolo, e un adevărat bărbat. Avem o relație excelentă de sprijin reciproc. Îi ador pe amândoi și aș vrea să-i văd, ei locuiesc în alt oraș, așa este viața. Când pot, încerc să fiu cu ei și le pregătesc cina.”, a conchis actorul.

În articolul

Cum arată familia actorului René Strickler. Are 3 copii și la 60 de ani se simte plin de vitalitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iunie 2024. Gemenii vor avea parte de realizări. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi şi vijelii până vineri
a1.ro
Delia, cu posteriorul la vedere, într-o ipostază „fierbinte”. Iluzia optică în care pare că a renunțat la lenjeria intimă
HelloTaste.ro
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
Catine
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
useit.ro
OMS avertizează că 1.8 miliarde de oameni riscă să se îmbolnăvească. Care e soluția simplă la care pot apela
as.ro
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
MediCOOL
Simptomul de insuficiență cardiacă adesea ignorat, dar foarte alarmant
Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
DeParinti
Reguli de siguranță pentru copii în vacanță: la mare și la munte
MediCOOL
Primele analize de infertilitate recomandate. Ce metode se folosesc atunci când sarcina întârzie să apară
HelloTaste
Chec cu iaurt și cireșe în formă de guguluf, glazurat cu ciocolată
x