Unde se află în prezent Adela Noriega. Cu cine locuiește și cu ce se ocupă vedeta care joacă în Taina din adâncuri

Publicat pe 18.07.2023 la 10:43 Actualizat pe 18.07.2023 la 11:55

De la ultima apariție în telenovela Fuego en la Sangre, viața actriței a rămas într-un con de umbră. În prezent, au apărut noi piste în legătură cu locul în care își are reședința.

Adela Noriega poartă o bluză albă cu mâneci lungi, o vestă de culoare maro și are părul desprins

Unde se află în prezent Adela Noriega din Taina din adâncuri

Happy Channel

De la retragerea din luminile reflectoarelor acum mai bine de 13 ani, viața actriței Adela Noriega a ajuns întotdeauna cu semnul întrebării către fanii săi. Nimeni nu a mai știut detalii despre viața sa personală, fiind un adevărat mister.

Unde se află în prezent Adela Noriega din Taina din adâncuri

A fost în 2008 când a avut ultima reprezentație în telenovela Fuego en la sangre, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu actorul Eduardo Yáñez ( cei doi au mai jucat împreună în Dulce desafío în 1988 și în 1993 în telenovela Gaudalupe, timp de 2 sezoane).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În luna august a anului 2020, celebrul prezentator mexican Gustavo Adolfo Infante a declarat că actrița locuiește într-o casă de lux în cartierul Polanco din Mexic alături de fratele său Alex. Conform spuselor jurnalistului, vedeta se ocupă cu achiziționarea și vânzarea de bijuterii. Alicia Machado ( cunoscută pentru roluri în telenovele precum Juego de mentiras, Mambo y canela sau Amor sin maquillaje) de cealaltă parte, i-a asigurat pe toți în cadrul participării într-un reality show că protagonista din 'Quinceañera' locuiește de fapt în Weston, Florida și că “dintr-o dată o vezi pe aici”.

Citește și: Cum arată astăzi Daniela Romo, la 22 de ani de la premiera telenovelei Taina din adâncuri ( El manantial). Traiectoria actriței de-a lungul timpului

În 2017, publicația TVNotas a relatat de asemenea că Adela Noriega se află în Florida. Cu toate acestea, s-a menționat că locuiește în Miami și că se dedică firme de impresariat. La câteva zile după aceste note, vedeta a fost văzută în Mexic, cartierul Polanco. Conducea o camionetă neagră și suspiciunile că își dorește o nouă carieră în televizune au început.

Urmărește Taina din adâncuri, de luni până vineri de la 15:30, la Happy Channel

Gustavo Adolfo Infante a mai oferit în 2018 câteva detalii, spunân că Adela Noriega încă locuiește în Mexic. Acesta îi știa de atunci adresa exactă, însă nu a ținut să o împărtășească cu membrii presei datorită respectului pentru vedetă.

“Pentru respect față de viața sa privată nu o să spun unde locuiește, dar știu cartierul. Are o companie de imobiliare și are terenuri, apartamente și case. Eu cred că nu iese în niciun loc. Nu o vedem nici în restaurante, centre comerciale, în niciun loc.”, a spus acesta.

Detalii despre Adela Noriega, una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele

Tot în 2018, jurnalistul Juan José Origel a declarat în emisiunea Con permiso că Adela Noriega suferă de cancer și că a călătorit în Europa pentru a primi tratament. Pe data de 6 iunie, sora vedetei a dezmințit orice zvon de acest gen, însă a specificat că starea sa de sănătate era precară.

“Prieteni, colegi și urmăritori ai surorii mele Adela Noriega, vrem să dezmințim ideea care a apărut în presă legată de starea sa de sănătate. Este una delicată, dar nu este vorba despre cancer. În afară de asta, sora mea se află într-o stare perfectă. Am cerut într-un mod cordial ca înainte de a oferi orice informație, mai întâi investigați bine, oricum ar fi, vă mulțumim pentru binecuvântări.”, a scris în mediul online Reyna Noriega Mendez.

Citește și: Totul despre telenovela fenomen Taina din adâncuri cu Adela Noriega. Află detalii despre protagoniști

În trecut, a mai spus că Adela Noriega se găsește într-o stare bună de sănătate și că trăiește în Miami: „Sora mea pentru moment este sănătoasă, s-a speculat că este bolnavă, dar nu. Are boli ca orice altă persoană, nimic de preocupat. A avut o problemă cu rinichii acum ceva timp, credem că a văzut-o cineva în spital și de acolo au început bârfele. Adela este foarte sănătoasă și foarte dedicată vieții personale.” În acest moment nu se știe cu siguranță dacă actrița se va reîntoarce pe platourile de filmare, dat fiind succesul pe care l-a avut în trecut.

În septembrie 2018, Fernando Carillo cu care Adela Noriega a jucat în telenovela María Isabel a specificat că actrița s-ar putea gândi la revenirea pe scenă și că el ar încerca să o convingă.

“Tocmai am vorbit cu sora Adelei și o s-o văd săptămâna viitoare. Cel mai bine ar fi să o conving să lucrăm la o telenovelă.”, a dezvăluit actorul în vârstă de 52 de ani, arată univision.com. Cu toate acestea, Fernando Carillo nu a reușit să o readucă pe colega și prietena sa înapoi pe micile ecrane.

“Eu întotdeauna mă gândesc la ea pentru orice personaj. Acum concep o producție care se numește La mejos amiga de mi hija, pe care am putea-o transforma în numărul unu pe piața din America.”, a spus actorul. În 1984, Adela Noriega a avut prima oportunitate de a juca într-o telenovelă și aceea a fost “Principessa”. A împărțit platourile de filmare la acea vreme cu Juan Carlos Serrán, Manuel Saval ( decedat pe 23 iunie 2009) și alții. La scurtă vreme, în 1985, a urmat telenovela Juana Iris. A împărțit platourile de filmare cu Victoria Ruffo și Gabriela Ruffo.

În articolul

Unde se află în prezent Adela Noriega. Cu cine locuiește și cu ce se ocupă vedeta care joacă în Taina din adâncuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x