Cum arată fiica faimoasei Victoria Ruffo la 18 ani. Tânăra este îndrăgostită și are alături un partener care o face fericită

Publicat pe 05.04.2023 la 14:36 Actualizat pe 05.04.2023 la 15:08

Cum arată fiica faimoasei Victoria Ruffo la 18 ani. Tânăra este îndrăgostită și are alături un partener care o face fericită.

Victoria Ruffo poartă un costum negru și zâmbește

Cum arată fiica faimoasei Victoria Ruffo la 18 ani

Profimedia Images

Vicky Fayad, fiica faimoasei Victoria Ruffo a împlinit majoratul în Mexic și seamănă fără doar și poate cu fratele său geamăn, Anuar. Cei doi au apărut în repetate rânduri pe contul de socializare al vedetei de telenovele și fanii au rămas de fiecare dată impresionați.

Cum arată fiica faimoasei Victoria Ruffo la 18 ani

Fructul iubirii cu Omar Fayad, gemenii faimoasei Victoria Ruffo au venit pe lume în 2004. Astăzi au 18 ani și arată cu mult diferit față de perioada în care erau doar o pereche de copilași. Din 2021, Vicly Fayad trăiește o frumoase poveste de iubire cu José Antonio. Cu toate că tânăra își păstrează privat contul de socializare, a fost însăși actrița care a distribuit mai multe imagini cu perechea perfectă în mediul online, cea mai recentă fiind urcată în data de 25 decembrie. La fel ca și Anuar, Vicky s-a născut pe data de 11 august 2004 și este fiica fostului guvernator din Hidalgo, Omar Fayad.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, este fiica vitregă a lui José Eduardo Derbez. Chiar dacă sunt puține detaliile care se cunosc despre viața sa personală, a fost Victoria Ruffo cea care a distribuit de-a lungul timpului imagini cu fiica sa și cei doi băieți pe care îi are. Înainte de a distribui fotografii alături de partenerul său, actrița a dezvăluit că singura sa fată și-a început viața amoroasă.

Citește și: Fiul faimoasei Victoria Ruffo apare alături de iubită în mediul online. Ce imagine a publicat Anuar Fayad

Față de soția sa, Omar Fayad s-a arătat de-a lungul timpului foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Momentele distribuite în mediul online au fost atent alese. Ca de foarte puține ori, Victoria Ruffo a ținut să apară alături de cei trei copii ai săi: José Eduardo Derbez, Anuar și Victoria Fayad. Dacă cel mai mare dintre frați a ținut să urmeze pașii părinților săi în ceea ce privește cariera profesională, Anuar și Vicky s-au menținut departe de luminile reflectoarelor.

Victoria Ruffo este mama a trei copii

Grație postărilor faimoasei Victoria Ruffo, cei trei copii ajung de cele mai multe ori pe pagina de socializare a vedetei. Pe data de 20 noiembrie, aceasta a împărtășit alături de fani o imagine în care se află lângă Anua, Vicky și José Eduardo.

Citește și: Moare mama faimoasei Victoria Ruffo. Cum și-a luat la revedere celebra vedetă de la cea care i-a dat viață

“O super fotografie”, a scris interpreta telenovelei “Corona de lagrimas 2” pentru a descrie imaginea. Cei care au reușit să atragă toate privirile au fost Anuar și Vicky, copiii care la doar 18 ani apar mult mai maturi pentru vârsta lor. Prietenii virtuali nu au putut trecerea cu vederea faptul că își doresc să o vadă pe vedetă în rolul de mămică.

“Îmi place când postezi poze cu cei trei copii”, “Ce familie mare și frumoasă, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, “Iubesc să vă văd atât de zâmbitori”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, gemenii îndrăgitei actriței au fost ținta atacurilor din mediul online. Mulți i-au numit “urâți” sau “grași”. Protagonista din La madrastra nu a rămas fără glas în urma acestor comentarii.

“Trebuie să luăm lucrurile așa cum vin și criticile de multe ori apar de la persoanele pe care nici măcar nu le cunoaștem.”, a transmis.

În articolul

Cum arată fiica faimoasei Victoria Ruffo la 18 ani. Tânăra este îndrăgostită și are alături un partener care o face fericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x