Fiul faimoasei Victoria Ruffo apare alături de iubită în mediul online. Ce imagine a publicat Anuar Fayad

Publicat pe 28.03.2023 la 11:35 Actualizat pe 28.03.2023 la 12:16

Fiul faimoasei Victoria Ruffo apare alături de iubită în mediul online. Ce imagine a publicat Anuar Fayad.

Victoria Ruffo poartă părul prins într-un coc

Fiul faimoasei Victoria Ruffo apare alături de iubită în mediul online

Happy Channel

În vârstă de 18 ani, Anuar Fayad s-a lăsat văzut alături de iubită în mediul online. Victoria Ruffo a dezvăluit acum ceva vreme sentimentele care o încearcă în legătură cu viața amoroasă pe care copiii săi au început-o.

Fiul faimoasei Victoria Ruffo apare alături de iubită în mediul online

Grație carismei și talentului său, Victoria Ruffo este considerată una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. De cele mai multe ori, aceasta s-a lăsat fotografiată alături de fiul José Eduardo Derbez. Puțini știu că din căsnicia cu omul politic Omar Fayad au venit pe lume gemenii Victoria și Anuar. Cel din urmă a reușit să atragă atenția recent cu o fotografie publicată pe contul său personal de socializare. A publicat ipostaze alături de partenera sa, lăsându-și la iveală latura romantică. Tânăra Arantza îl îmbrățișează pe fiul faimoasei Victoria Ruffo și zâmbește alături de acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diferența față de restul publicațiilor o face felul în care a ținut să însoțuească imaginile cu două emoji în formă de inimă. Partenera tânărului i-a scris acestuia “Te iubesc”, ca răspuns la postare. În 2021, Victoria Ruffo vorbea foarte puțin despre cei trei copiii ai săi ce pe atunci își începeau viața amoroasă. La acea dată, actrița spunea că nu se grăbește să devină bunică. De asemenea, nu s-a arătat îngrijorată la ideea că fiul său cel mare începuse să locuiască cu partenerea sa, Paola.

Citește și: Eugenio Derbez este dispus să aibă o relație cordială cu Victoria Ruffo după ani de “război”. Cum a apărut actorul în mediul online și ce a declarat

“Deja are iubită fiul meu Anuar și fiica mea Vicky are iubit. Nu mai este viața mea acum,”, a spus vedeta în ideea ca fiul său să se mute alături de partenera sa. Victoria Ruffo spune că cei trei copiii sunt îndeajuns de maturi încât să ia singuri propriile decizii.

“Ei sunt adulți și pot să ia propriile decizii, așa cum am făcut și eu. Dacă le place uniunea liberă, să o facă. Dacă vor să se căsătorească și își doresc asta, să o facă.”, a menționat.

Victoria Ruffo apare foarte rar alături de cei trei copii

Cu toate că a demonstrat întotdeauna că a fost o mamă grijulie, Victoria Ruffo s-a arătat de puține ori alături de cei trei copii ai săi: José Eduardo Derbez, Anuar și Victoria Fayad. Fratele cel mare a urmat pașii părinților săi și a devenit actor. De cealaltă parte, gemenii au ținut să stea departe de luminile reflectoarelor.

Citește și: Eugenio Derbez vorbește despre relația actuală cu Victoria Ruffo. Cum se înțelege actorul cu fosta sa soție

Grație publicărilor realizate de actriță, fanii au putut să vadă parcursul vieților personale ale copiilor săi, fructul iubirii cu Omar Fayad. Pe 20 noiembrie, vedeta a publicat o imagine în care se arată mai mult decât fericită alături de José Eduardo Derbez, Anuar și Victoria.

“O poză super!”, a scris actrița din “Corona de lagrimas 2” pentru a descrie imaginea. ‘Vicky’ și Anuar au fost cei care au reușit să atragă atenția, asta pentru că la doar 18 ani arată mult mai în vârstă. Fanii i-au transmis faimoasei Victoria Ruffo că ipostaza de mămică i se potrivește mai bine ca niciodată.

“Ne place când faci poze alături de cei trei copii”, “Ce familie mare și frumoasă”, au fost doar două dintre comentarii.

În articolul

Fiul faimoasei Victoria Ruffo apare alături de iubită în mediul online. Ce imagine a publicat Anuar Fayad

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x