Cum arată în prezent Angelique Boyer și Sebastian Rulli din ”Teresa”. Cei doi formează un cuplu de mulți ani

Publicat pe 07.06.2024 la 17:05 Actualizat pe 07.06.2024 la 17:28

Angelique Boyer și pe Sebastian Rulli sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ”Teresa”, însă povestea de dragoste a început mai târziu.

Angelique Boyer și pe Sebastian Rulli sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ”Teresa”, însă povestea de dragoste a început mai târziu.

Profimediaimages.ro

Recent au apărut zvonuri că Angelique Boyer și pe Sebastian Rulli s-au despărțit. Cei doi actori nu au oferit nicio declarație despre speculațiile din presă. În schimb, au decis să apară împreună într-un proiect.

Cum arată în prezent Angelique Boyer și Sebastian Rulli din ”Teresa”. Sunt soț și soție

Sebastian Rulli și Angelique Boyer și-au descris relația ca pe oricare alta, cu suișuri și coborâșuri. Starul spune și că este sursa lui de inspirație pentru a continua să crească, iar dragostea partenerei scoate la iveală tot ce e mai bun din el.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli s-au cunoscut pe platoul de filmare al telenovelei Teresa, unde actrița franceză a jucat rolul principal.

Cu toate acestea, la acea vreme drumurile lor nu s-au arătat interesați din punct de vedere sentimental, deoarece amândoi aveau alte relații, Boyer cu o producătoare de la Televisa, iar el cu Cecilia Galliano, de care s-a despărțit în 2011.

Citește și: Care este cel mai mare vis al lui Cihangir Ceyhan. Starul a împărtășit planurile de viitor

Doi ani mai târziu s-au reîntâlnit în „Lo que la vida nos robó”, iar ceva mai târziu și-au anunțat despărțirea de foștii parteneri la începutul anului 2014. Pe măsură ce lunile au trecut, cei doi au început să se întâlnească. În scurt timp, legătura dintre cei doi a devenit foarte puternică.

”Nu e vorba că ne uităm să lucrăm împreună sau să o condiționăm, de fapt, cel mai normal este să nu o facem, dar când a venit propunerea, am citit povestea și mi-au spus că îl vor pe Sebastián, a fost perfect logic, pentru că este o intrigă de fir roșu (a acelei persoane cu care te unești în viață) și simt că, deși am spus multe povești de dragoste, aceasta este una de dragoste necondiționată și suntem împreună de un deceniu, așa că a fost ceva care m-a făcut să mă simt foarte specială instantaneu", a împărtășit Boyer într-un interviu acordat Excélsior despre ”El extraño retorno de Diana Salazar”.

”Angelique era deja Diana Salazar, i se oferise deja rolul și eu știam de poveste, așa că atunci când mi-au spus (că există posibilitatea de a i se alătura) am spus: „Bineînțeles!”, pentru că este povestea noastră de dragoste, nu spun cum, dar după ce suntem împreună de atâta timp, împărțind munca și atât de îndrăgostiți, această oportunitate ne face să credem că, poate, ne cunoaștem de dinainte și trăim o viață care ne dă ușurința și posibilitatea de a transmite această dragoste în trecut și în prezent", a adăugat și Rulli.

Recent au apărut zvonuri că relația lor a ajuns într-un impas și s-au despărțit. Sebastián Rulli și Angelique Boyer sunt unul dintre cele mai iubite și urmărite cupluri din divertismentul de limbă spaniolă, după ce au împărțit ecranul în mai multe telenovele, ceea ce i-a făcut pe fanii lor foarte atenți la detaliile relației lor.

Posibilitatea unei despărțiri a generat îngrijorare și tristețe în rândul fanilor lor, care sperau ca zvonurile să fie nefondate. Povestea de dragoste dintre Rulli și Boyer a început în urmă cu mai mulți ani, consolidându-se ca una dintre cele mai stabile și admirate relații din showbiz.

Citește și: Cu ce se ocupă Halil İbrahim Ceyhan după ce a renunțat la ”Coșul de rufe – Kirli Sepeti”. Urmează noi proiecte

De obicei, atât Sebastian, cât și Angelique au împărtășit cu fanii lor diverse aspecte ale vieții lor de cuplu, ceea ce face ca tăcerea actuală să alimenteze și mai mult zvonurile.

În ciuda zvonurilor, cei doi par a fi foarte bine. Recent au participat la un quizz legat de proiectele cele mai îndrăgite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Cum arată în prezent Angelique Boyer și Sebastian Rulli din ”Teresa”. Cei doi formează un cuplu de mulți ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x