Cum arată în prezent Lucianna, fiica regretatei Lorena Rojas. Micuța a împlinit 9 ani

Publicat pe 06.01.2024 la 18:10 Actualizat pe 05.01.2024 la 15:37

Cum arată în prezent Lucianna, fiica regretatei Lorena Rojas. Micuța a împlinit 9 ani și Mayra Rojas i-a dedicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Lorena Rojas poartă o rochie albă, are părul prins ușor și zâmbește

Lorena Rojas, în cadrul People En Espanol. 17 mai 2006

Profimedia Images

Lorena Rojas a încetat din viață în 2015, la vârsta de 44 de ani din cauza unei boli crunte. Cancerul i-a pus capăt vieții și de atunci, micuța sa fiică Lucianna a crescut alături de sora sa, Mayra Rojas. Actrița a crescut-o ca pe proprul său copil, iar recent i-a lăsat câteva cuvinte emoționante în mediul online cu ocazia zilei sale de naștere.

Cum arată în prezent Lucianna, fiica regretatei Lorena Rojas

Mayra Rojas a adoptat-o pe Lucianna după ce Lorena Rojas a încetat din viață în 2015 din cauza cancerului. Vedeta nu i-a ascuns niciodată că este mama sa vitregă, însă de cele mai multe ori micuța a fost chestionată de către colegii de școală despre originile sale. Pe 6 octombrie, Lucianna a împlinit 9 ani, iar mama sa actuală i-a dedicat un mesaj emoționant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fata mea frumoasă a împlinit 9 ani astăzi. Vreau să celebrez existența ta, prezența ta în viața mea. Celebrăm pe pământ și în rai faptul că ești în viață, că ești fericită și că ești frumoasă, că ești tu. Sper ca viața să continue să-ți ofere lucrurile pe care le iubești și pe care le meriți și să continuă să zâmbești pentru că meriți. Cât de norocoși suntem că ești lângă noi și că te putem vedea crescând. Te iubesc cu toată ființa mea și sunt mândră că sunt mama ta și ghidul tău în acest spațiu numit viață. La mulți ani, Luchis!”, a scris Mayra Rojas pe contul personal de Instagram. Sunte de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de fanii de pretutindeni.

Citește și: Cum arată acum Lucianna, fiica în vârstă de 8 ani a regretatei Lorena Rojas. Micuța a fost crescută de sora actriței, Mayra

Mayra Rojas are peste 40 de mii de fani care o urmăresc din toate colțurile lumii, dar și peste 200 de postări realizate până în prezent. Odată cu creșterea în vârstă a micuței Lucianna, fata a devenit tot mai conștientă de viața sa și de originile ale. Aceasta știe deja că este adoptată.

Viața actriței Lorena Rojas

Lorena Rojas a încetat din viață pe când micuța Lucianna avea doar 1 an. De la moarte mamei sale, a rămas în grija actriței Mayra Rojas. În 2018, aceasta a completat actele de adopție și totul a devenit oficial. La doar 9 ani, Lucianna dă dovadă de maturitate și este cu adevărat o reală frumusețe.

Citește și: Angélica Rivera a devenit confidenta actriței Mayra Rojas după moartea surorii Lorena Rojas. Cum s-au înțeles cele două vedete

“Ea știe că a venit adoptată în viața Lorenei, că Lore a trecut printr-o bătălie cu cancerul și că din păcate l-a pierdut.”, a spus actrița. Pe lângă acest lucru, atunci când copiii de la școală îi spun fetiței că este adoptată, aceasta menționează întotdeauna că este ceva mai mult decât natural.

“Da, îi spun că este adoptată și ea mereu răspunde că are 2 tați și 3 mame. Una în cer, una care m-a avut în pântec și mama Mayra”, a spus Mayra Rojas. Lucianna nu are amintiri cu Lorena Rojas, având în vedere că avea doar un an când aceasta a încetat din viață. Cu toate acestea, vede întotdeauna fotografiile regretatei artiste și întotdeauna ascultă poveștile despre viața sa, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele.

În articolul

Cum arată în prezent Lucianna, fiica regretatei Lorena Rojas. Micuța a împlinit 9 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x