Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții

Publicat pe 09.10.2022 la 15:00 Actualizat pe 09.10.2022 la 09:20

Lorna Cepeda este “Patricia Fernández” în telenovela “Betty cea urâtă”. Cum arată acum actrița, la 23 de ani de la premiera celebrei producții.

Lorna Cepeda poartă o fustă scurtă, neagră și un pulover albastrul cu mâneci lungi.

Lorna Cepeda în "Betty cea urâtă"

Happy Channel

Lorna Cepeda se numără printre cele mai cunoscute actrițe din lume, asta după ce a jucat în telenovela “Betty cea urâtă” între 1999 și 2001. De-a lungul timpului a demonstrat că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă, ci și o artistă de succes.

La fel s-a întâmpla și pe plan personal, acolo unde Lorna Cepeda excelează la vârsta de 51 de ani. Este bunică și se mândrește deja cu acest statut în mediul online.

Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”

Deși au trecut 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”, Lorna Cepeda a reușit să-și mențină frumusețea care a consacrat-o în acele vremuri. Deși are 51 de ani, timpul pare că nu a trecut peste chipul ei, iar faptul că a devenit bunică nu a făcut decât să o întinerească.

Este cunoscută ca Lorna Cepeda, însă actrița și-a schimbat numele de familie odată ce a devenit soția lui Argentine Eduardo Paz. Cei doi au fost căsătoriți între ani 2001 și 2003. Actrița este mamă a trei copii, Daniela Paz Cepeda, Mariano Paz Cepeda și Nathaniel Paz Cepeda, dar și bunică a micuței Antonia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta obișnuiește să își încânte fanii cu fotografii și filmulețe realizate alături de cea mică, iar comentariile și aprecierile nu întârzie să apară. În luna februarie a lui 2022, Lorna Cepeda și-a sărbătorit nepoțica și a lăsat un mesaj emoționant în mediul online.

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Cristina Ciobănașu, actrița din serialul Adela

“Definiția iubirii pentru mine: Antonia! Să fii fericită, Dumnezeu să te binecuvânteze și îți mulțumesc că exiști. Te iubesc! Părinții m-au lăsat să postez asta”, a scris Lorna Cepeda pe contul personal de Instagram. Mai mult de 60 de mii de aprecieri a primit vedeta în dreptul postării, dar nu este de mirare având în vedere că este apreciată de peste 2 milioane de internauți.

Care este motivul pentru care Lorna Cepeda s-a despărțit de tatăl fiicei sale

Deși au trecut 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”, actorii care au făcut parte din celebra producție vor fi întotdeauna reamintiți într-o manieră pozitivă. Așa este și cazul frumoasei Lorna Cepeda, care acum are 51 de ani.

Acum trăiește o frumoasă poveste de iubire, însă în tinerețe Lorna Cepeda a suferit pe plan personal din cauza fostului partener de viață. A devenit mămică pentru prima oară la 19 ani, însă a divorțat la scurt timp. La momentul actual vedeta se poate mândri cu o carieră impresionantă, dar și cu o familie fericită.

Lorna Cepeda s-a născut pe 18 noiembrie 1970 și este cunoscută de asemenea ca Lorna Paz. Sora vedetei este celebra Angie Cepeda, cea despre care actrița din “Betty cea urâtă” a vorbit în nenumărate interviuri.

Citește și: Actrița care a interpretat-o pe “Patricia” în “Betty cea urâtă” a devenit bunică. Cum se simte Lorna Cepeda în această ipostază

“A început să joace înaintea mea, era îngrozitor. Eu nu existam niciodată, dar ea. Voiam să-mi încep și eu cariera, însă am fost îngrozită pentru că exista deja o persoană faimoasă în familie.”, a declarat Lorna Cepeda, conform Market Research Telecast. Ulterior, aceasta și-a luat viața în piept și a dovedit că poate fi o actriță independentă.

În articolul

Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x