Cum arăta Oana Moșneagu, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

Publicat pe 07.10.2021 la 18:15 Actualizat pe 07.10.2021 la 18:37

Oana Moșneagu este cunoscută din serialul Adela, acolo unde este antagonista poveștii. Ea o interpretează pe Andreea, cea care a furat identitatea Adelei. De curând, în mediul online au apărut imagini cu ea din copilările, lucru care a atras atenția fanilor. Cât de drăgălașă era.

Mulți o știu în prezent, însă puțini au avut ocazia să o cunoască când era copil și visa să fie un star pe micile și pe amrile ecrane.

Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie

Oana Moșneagu are un chip extrem de frumos, iar strălucirea sa putea fi observată încă din copilărie.

Actrița avea un chip de păpușă și o privire cum rar vezi. Dacă în prezent frumusețea sa este sclipitoare, în copilărie, aceasta era cu totul specială. Candoarea vârstei încununa trăsăturile unice și o făcea să fie foarte specială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița din Adela în vârstă de 31 de ani și-a început cariera ca model și a continuat cu actoria. Ea este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”.

Actrița a absolvit UNATC și a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”.

Ea a fost recunoscută încă de mică pentru trăsăturile sale de model și pentru finețea sa, iar cu aceste calități dublate de o minte sclipitoare a călătorit în aproape toată lumea ca model.

Citește și: Cum arăta Mara Oprea, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

Pe Oana Moșneagu o putem vedea în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1, în serialul Adela.

Serialul în care joacă Mara Oprea este difuzat în fiecare joi, de la 20:30 pe Antena 1 și este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Ce spune Oana Moșneagu despre personajul Andreea, din Adela

“Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniştii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1. Andreea este un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă. E o provocare pentru mine în acelaşi timp şi pot spune că am avut marele noroc să particip la casting înainte de instaurarea stării de urgenţă, iar bucuria revenirii pe platourile de filmare a fost cu atât mai mare. Sunt recunoscătoare că am alături de mine nişte actori extraordinari, de la care am foarte mult de învăţat şi o echipă foarte dinamică şi foarte deschisă!”, a declarant Oana Moşneagu, pentru Antena1.

Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Citește și: Iubita lui Can Yaman, Dilleta Leotta, imagine rară din copilărie. Cum arăta jurnalista când avea doar câțiva anișori

Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

În articolul

Cum arăta Oana Moșneagu, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x