Cum arată relația dintre Burak Berkay Akgül și Özge Yağız pe platourile de filmare ale seriei Safir. Ce a declarat actorul despre colega de platou

Publicat pe 26.12.2023 la 15:00 Actualizat pe 26.12.2023 la 11:29

Burak Berkay Akgül și Özge Yağız formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de pe micile ecrane la momentul actual. Cei doi joacă în serialul Safir, o producție turcească.

Burak Berkay Akgul poartă un maiou alb și Ozge Yagiz poartă o rochie roșie

Cum arată relația dintre Burak Berkay Akgul și Ozge Yagiz pe platourile de filmare ale seriei Safir

Instagram

Faimosul actor Burak Berkay Akgül a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori la momentul actual. Joacă rolul de protagonist în drama Safir și a întâlnit încă de la început o provocare imensă prin faptul că joacă alături de İlhan Şen și Özge Yağız.

Burak Berkay Akgül și Özge Yağız formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de pe micile ecrane la momentul actual

Cele mai recente scene dintre Burak Berkay Akgül și Özge Yağız au fost intens discutate în mediul online. Pe lângă speculațiile cum că cei doi ar forma un cuplu, aceștia au provcat încă o dată imaginația internauților. Actorul a dezvăluit recent care sunt pașii pe care este nevoit să-i traverseze atunci când joacă alături de actrița din Jurământul. S-a vorbit recent despre scena dintre Feraye și Yaman, iar Burak Berkay Akgül a fost cel care a addus explicațiile necesare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Această scenă este foarte emoțională, foarte intensă. Este una dintre cele mai dificile pentru mine. A fost o vreme în care repetam mult, în afara platourilor de filmare. Amândoi am gândit că dacă vom merge acolo nepregătiți, nu va ieși așa cum ne-am fi așteptat. Sentimentul din acel moment este foarte important. A fost o experiență pe care am trăit-o cu totul. Așa cred că a simțit și Özge.

Citește și: Cel mai nou episod din serialul Safir cu Özge Yağız îi pune pe fani pe gânduri. Toti se întreabă acum dacă Burak Berkay Akgül renunță la proiect

Poate o să mai vină și alte lucruri pe viitor. Nu știu cum a început scena asta sau cum s-a terminat. Ceva s-a întâmplat și a trecut.”, a spus actorul. Cu aceste cuvinte, Burak Berkay Akgül a specificat faptul că serialul a fost o provocare pentru amândoi.

De asemenea, până în prezent s-au situat destul de departe față de astfel de scene din cauza experienței și au subliniat că tot mai multe obstacole le-au stat în cale. Burak Berkay Akgül spune că la fiecare final de scenă și-a întrebat colega de platou dacă totul este perfect în ceea ce o privește.

“O întreb mereu dacă este ok. Deci noi suntem deconectați și dintr-o dată mă uit la ea. După o vreme, mă asigur că este în regulă. Pentru că ea a jucat atât de bine, nu a fost nevoie să mă gândesc la Yaman pentru o vreme. Văd în fața mea o persoană devastată. În acest sens, este important ca persoana de sprijin să contribuie corect.”, a specificat.

Cum se situează serialul Safir în prezent pentu fanii din întreaga lume

8 dintre episoadele seriei au fost transmise până în prezent. Prezența actorilor İlhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül a avut un impact pozitiv asupra acestui proiect încă de la început. Filmările continuă în Cappadocia, locație pe care vedetele o adoră. Fanii din America Latină sunt din ce în ce mai interesați de ceea ce se întâmplă pe micile ecrane în Turcia.

Citește și: Özge Yağız, Burak Berkay Akgül și İlhan Şen merită să rămână pe podium. Care este situația în ceea ce privește serialul Safir

Cifrele au devenit un scop pentru cei implicați în serialul Safir, asta pentru că odată cu difuzarea episodului 8 au avut loc modificări. Fanii din Turcia nu s-au arătat la fel de impresionați de ceea ce se întâmplă în poveste. Episodul 9 va fi transmis pe 30 octombrie.

În articolul

Cum arată relația dintre Burak Berkay Akgül și Özge Yağız pe platourile de filmare ale seriei Safir. Ce a declarat actorul despre colega de platou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x