Cum arată și cât costă bolidul pe care îl conduce Jennifer Lopez. Vedeta internațională se plimbă într-o decapotabilă albă de sute de mii de euro

Publicat pe 26.01.2022 la 19:16 Actualizat pe 26.01.2022 la 19:52

Jennifer Lopez conduce un bolid de sute de mii de euro și se poate mândri cu multe alte mașini care valorează o avere, dar stau în garajul casei sale. Arista internațională a fost văzută a doua oară în 28 de ani la volanul unei mașini. Cât costă bolidul și de ce refuză JLo p conducă mai des.

Jennifer Lopez

Getty

Artista se mândrește cu bolizii de lux pe care îi are, însă nu prea se urcă la volan. Chiar dacă pare inimaginabil, în aproape 30 de ani, Jennifer Lopez s-ar fi urcat doar de două ori la volan, conform mărturisirilor făcute de ea, noteaza OkMagazine.

Cât costă mașina pe care o conduce Jennifer Lopez și de ce se urcă atât de rar la volan

Cântăreța și-a învins teama și s-a urcat la volanul mașinii sale Bentley Continental GTC, o decapotabilă albă care poate ajunge și la peste 300.000 de euro în funcție de dotările alese. Prețul este echivalentul unei vile sau al unui apartament de lux, într-o zonă exclusivistă în Capitală, de exemplu.

Citește și: Toată lumea o știe pe Jennifer Lopez în haine cât mai decupate, dar când iese pe stradă pare că se camuflează. Cum arată într-o zi obișnuită

Jennifer Lopez se urcă extrem de rar la volan din cauza fricii sale de a conduce. Acesta a condus prima dată după ce a primit de la fostul său logodnic, Alex Rodriguez, un bolin în valoare de 140.000 de euro.

Se pare că artista internațională a mai făcut un pas și săptămânile trecute a fost surprinsă la volanul bolidului de lux. Acesta conducea spre casă, acolo unde o așteptau copiii și Ben Affleck lângă o altă mașină, ce pare a fi a actorului.

Citește și: Jennifer Lopez, mărturisiri inedite de pe vremea când juca în filmul “Selena”. De ce a suferit vedeta de atacuri de panică

Ea a mărturisit că nu a mai condus nicio mașină până să-i ofere fostul logodnic cu Porsche. Ea a povestit că atunci când a primit cadoul a reacționat astfel: "O, Doamne! N-am avut niciodată o mașină ca asta. Nu am condus niciodată o mașină, punct!", potrivit today.com.

Ea s-a descurcat de-a lungul timpuluia vând șoferi personali și nu a avut nevoie să-și pună în practică abilitățile, ea se teme de trafic.

Ce spune Ben Affleck despre relația cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pare că și-a găsit din nou dragostea, iar Ben Affleck o soarbe din priviri pe care alături de care a fost căsătorit pentru o perioadă scurtă de timp, în urmă cu 17 ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck demonstrează că iubirea nestinsă, se reaprinde repede. Au trecut 17 de ani de când și-au spus adio din diverse motive personale și abia după două decenii, când ambii au trecut prin mai multe iubiri, s-au reîntors unul în brațele celuilalt.

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună.”, a spus Ben Affleck la premiera filmului „The Tender Bar”, acolo unde a vorbit și de Jennifer Lopez.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”.

Actorul a mai adăugat: „Acesta este un efect pe care puțini oameni de-a lungul istoriei l-au avut, pe unii dintre ei nu îi voi cunoaște niciodată, dar există o persoană alături de care pot sta și o pot admira cu respect”.

Mai mult decât atât, el se declară martor la momentele în care JLo a inspirat oamenii de pe tot mapaondul: „Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”.

În articolul

Cum arată și cât costă bolidul pe care îl conduce Jennifer Lopez. Vedeta internațională se plimbă într-o decapotabilă albă de sute de mii de euro

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x