Cum arată tatăl actorului Vlad Gherman. Apariția rară a acestuia în mediul online. Fotografia i-a emoționat pe fani

Publicat pe 22.03.2022 la 15:34 Actualizat pe 22.03.2022 la 17:06

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul Adela, care a devenit cunoscut odată cu numeroasele sale apariții în producțiile de succes ale Antenei 1. Acesta a fost totdeauna deschis cu fanii săi mai ales la capitolul familie și toți au reușit să-i cunoască viața prin poveștile sale. De curând, acesta l-a prezentat fanilor pe tatăl său.

Oana Mosneagu și Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Nu este niciun secret pentru nimeni că actorul a devenit cunoscut încă de la o vârstă fragedă, din adolescență, când a primit roluri importante în seriale care au avut succes fabulos. El este pasionat de actorie și de televiziune, motiv pentru care s-a dezvoltat tot mai mult în zona acesta artistică.

Cum arată tatăl lui Vlad Gherman

Nu de foarte mult timp acest a început să-și expună viața prin intermediul vlogurilor pe care le face periodic și le încarcă pe Youtube. Acolo fanii său au aflat diferite detalii despre parcursul său profesional, inițial, despre relațiile sale, dar și despre viața personală și de familie.

Mama sa a apărut mereu în filmulețele de pe internet și fanii deja o cunosc foarte bine, iar zilele acestea au avut ocazia să afle și cine este tatăl actorului celebru. Acesta a postat o fotografie rară cu tatăl său, iar fanii au fost profund emoționați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, Vlad Gherman i-a făcut o surpriză și a imortalizat momentul înduioșător. Actorul este alături de mama și de tatăl său care a împlinit onorabila vârstă de 60 de ani.

Admiratorii au putut observa cât de bine seamănă Vlad cu ambii părinți, dar au putu vedea și câtă dragoste există în familia lor. Urările de bine din partea comunității ale nu au întârziat să apară, iar secțiunea de comentarii s-au umplut de cele mai pure și frumoase gânduri ale fanilor pentru tatăl sau, dar și pentru el.

Vlad Gherman, despre boala de care suferă mama sa

Pe Vlad Gherman îl știm din serialul Adela, Sacrificiul și Fructul oprit de la Antena 1, dar și din multe alte producții la care a participat, fiind un actor excelent, însă puțini au cunoscut-o pe mama sa, cea care i-a dat viață și l-a ghidat pe drumul cel bun. Puțini sunt cei care știu că îndrăgita mamă a actorului suferă de diabet, iar el a ținut să o dojenească pe mama sa spunându-i să fie mai grijulie cu ea însăși.

Citește și: Cum a ajuns Vlad Gherman să urmeze cariera de actor. Momentul care i-a schimbat traiectoria vieții, când era mic

Apoi, în spirit de glumă Vlad a spus că deja prevede cu mama lui o să-i ceară la sfârșitul volgului să renunțe la această parte din vlog.

Fanii au putut vedea că mama artistului este o femei veselă, extrem de jovială și deschisă. Actorul i-a pupat mamei sale mâna și a îmbrățișat-o de mai multe ori pe parcursul vlogului în care au vorbit despre cele mai frumoase amintiri din copilărie și au arătat imagini din viața timpurie a actorului.

În articolul

Cum arată tatăl actorului Vlad Gherman. Apariția rară a acestuia în mediul online. Fotografia i-a emoționat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x