Cum arăta Vlad Gherman în anul 2016. Actorul din Adela a distribuit o frumoasă amintire

Publicat pe 09.07.2021 la 17:50 Actualizat pe 09.07.2021 la 18:02

Cum arăta Vlad Gherman în urmă cu 5 ani când punea bazele unei cariere impresionante. Vlad Gherman, unul dintre cei mai apreciați artiști din Româia, a devenit cunoscut în urma serialelor celebre în care a avut roluri. Acesta și-a demonstrat talentul de-a lungul timpului și a rămas întipărit în memoria coletivă ca un actor foarte bun.

Vlad Gherman

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman le-a arătat fanilor din mediul online cum arăta în urmă cu cinci ani, atunci când lucra cu sârguință să își construiască o carieră frumoasă. În prezent, actorul din Adela, a ajuns acolo unde și-a dorit și se mândrește cu o viață de succes în industria muzicală, dar și în domeniul actoriei.

Acesta avea părul mai lung și statea la braț cu doi copii adorabili.

Vlad Nicolae Gherman este un actor și cântăreț de origine română, devenit cunoscut publicului odată cu apariția în serialul muzical Pariu cu viața, unde a jucat în rolul lui Vlad Stănescu. Vlad este de asemenea membru fondator al trupei pop-rock Lala Band, care a fost un fenomen între anii 2011-2014.

Ce studii are Vlad Gherman

Vlad Gherman s-a născut la 16 februarie 1993 în București, unde a copilărit alături de sora sa mai mare, Alexandra. În 2011 a absolvit Școala Centrală, profilul matematică-informatică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă de la o vârstă fragedă, impresionat de boala bunicii sale, diabetul, Gherman și-a dorit sa devină medic. A studiat la Școala Centrală, profilul matematică-informatică și s-a pregătit în particular la biologie. După ce mama sa l-a înscris la castingul pentru „Pariu cu viața”, acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie, decizând astfel să urmeze carieră în acest domeniu.

În 2016, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesorului Adrian Titieni.

În articolul

Cum arăta Vlad Gherman în anul 2016. Actorul din Adela a distribuit o frumoasă amintire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x