Cum merge Yağmur Tanrısevsin la cumpărături. Vedeta s-a lăsat fotografiată la brutărie într-o ținută inedită

Publicat pe 12.02.2024 la 16:03 Actualizat pe 12.02.2024 la 10:37

Yağmur Tanrısevsin și-a surprins audiența cu o nouă ținută îndrăzneață. Vedeta din Inimă rănită s-a lăsat fotografiată în timp ce ieșea din brutărie. Cu ce specialități se delectează.

actriță poartă rochie albă de mireasă

Cum merge Yağmur Tanrısevsin la cumpărături

Happy Channel

Faimoasa vedetă din Inimă rănită reușește să-și surprindă fanii cu fiecare ocazie. De data aceasta este vorba despre ținuta pentru care vedeta a optat pentru a merge la cumpărături. A fost fotografiată la brutărie.

Cum merge Yağmur Tanrısevsin la cumpărături

A devenit încă o dată subiect de discuție în mediul online, asta după ce a optat pentru o ținută deosebită la cumpărături. Mai precis, actrița din Inimă rănită a intrat într-o brutărie îmbrăcată într-un body negru, ciorapi de aceeași culoare și un palton. În picioare a purtat pantofi cu toc și a creat o adevărată senzație pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși părea că ținuta sa este mai mult potrivită pentru o ieșire în oraș, totul s-a întâmplat într-o altă manieră. Ca și accesorii, vedeta a optat pentru o geantă mică, ochelari negru și colier. În prezent are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul evenimentului Pantene Golden Butterfly Awards.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra. Vedeta s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

După ce i-a surprins pe toți cu rochia aleasă, de data aceasta a dorit să capteze încă o dată atenția. Vedeta a apărut recent pe coperta unei publicații importante din Turcia, acolo unde a vorbit despre valorile pe care le are în viață la momentul actual și cum gestionează nedreptatea atunci când o întâlnește.

“Nedreptatea și injustiția sunt două lucruri pe care nu le tolerez. Nu contează pentru mine. Atunci când dețin o putere, nu o pot folosi într-un mod negativ. Toți cei care mă cunosc, știu acest lucru. Pot să fug din fața persoanelor care se cred foarte importante și nu îi apreciează pe ceilalți, nu le observă calitățile.”, a spus vedeta din Turcia, potrivit milliyet.com.tr. De asemenea, a ținut să puncteze care ar fi lucrurile pe care nu ar putea să le facă într-o relație.

“Să împărtășești și să fii capabil de acest lucru este foarte important pentru mine într-o relație. Cred că acest lucru ține dragostea și entuziasmul la un nivel optim.”, a spus vedeta.

Yağmur Tanrısevsin este o personalitate unică în Turcia la momentul actual

În cea mai nouă postare din mediul online, vedeta din Inimă rănită a ținut să le arate tuturor care este ținuta pe care o poartă atunci când merge să cumpere pâine. Cu toate că este o vedetă de succes, nu renunță la lucrurile mărunte. Combinația de ținute pentru care a optat a reușit să-i surprindă pe fani.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online. Rochia neagră îi arată trupul perfect

“Femeia are o ținută foarte stilată”, “Ea chiar a uitat să poarte ceva pe dedesubt”, “Cred că se întoarcea de la filmări”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Fosta parteneră a lui Kerem Bursin l-a întâlnit pe acesta chiar pe covorul roșu în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards. Una dintre cele mai importante producții în care a jucat este Inimă rănită alături de Gokhan Alkan. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe platourile de filmare. Printre proiectele sale se numără Waiting for the sun, Love vs lies, Mayri Kralicesi și altele.

În articolul

Cum merge Yağmur Tanrısevsin la cumpărături. Vedeta s-a lăsat fotografiată la brutărie într-o ținută inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x