Cum petrec actorii din Adela Crăciunul. Fotografia postată în mediul online de către Vlad Gherman

Publicat pe 24.12.2021 la 20:53 Actualizat pe 27.12.2021 la 11:06

Crăciunul a venit și pentru actorii din Adela, iar Vlad Gherman a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, acolo unde apare alături de protagoniștii serialului.

Vlad Gherman stă între Alecsandru Dunaev și Toto Dumitrescu

Cum petrec actorii din Adela Crăciunul

Instagram/Vlad Gherman

Vlad Gherman, unul dintre cei mai iubiți actori din România, a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare alături de Alecsandru Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu. Actorii din Adela petrec sărbătorile împreună, la fel ca și anul trecut, atunci când s-au cunoscut.

Cei patru actori carismatici au împodobit bradul împreună anul acesta, iar anul trecut au petrecut împreună la munte, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare. Imaginile lăsate de actorul în online stau mărturie.

Cum petrec actorii din Adela sărbătorile de iarnă

Vlad Gherman are peste 600 de mii de urmăritori pe contul de Instagram, fani care au apreciat imediat postarea arătată.

“Am început anul împreună, îl terminăm împreună! Nu are rost să vă spun cât de mult a contat apariția acestor oameni în viața mea. Viața chiar bate filmul. Vă iubesc.”, a scris Vlad Gherman în dreptul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce frumos ai spus-o”, “Crăciun fericit”, “Știu acest sentiment, prietenii apar acele momente când îți este cel mai greu, așa am pățit și eu și a apărut cea mai bună prietenă a mea, este cu noroc”, “Și eu vă iubesc oameni deosebiți, să aveți fericire la fiecare pas, visuri împlinite și sărbători cu pace, liniște și dragoste”, “Minunaților! Și nici nu are rost să vă mai spun cât de mult a contat apariția voastră în viața mea și a personajelor voastre, de la care am învățat lecții splendide”, au fost câteva dintre comentariile lăsate în online.

Peste 19 mii de aprecieri și tot mai multe comentarii au apărut rapid pe pagina personală de Instagram a lui Vlad Gherman. Actorul mărturisește că datorită proiectului în care este implicat, a reușit să-și cunoască cei mai buni prieteni din prezent, oameni care îl ajută la orice pas și cu care reușește să aibă o relație frumoasă.

Adela, unul dintre cele mai iubite seriale românești

Adela este un serial românesc produs de Ruxandra Ion care a avut premiera pe 14 ianuarie 2021.

Producția urmărește povestea a două surori, Adela și Andreea, care au reușit să împartă totul încă din copilărie. După ce acestea află că destinul uneia dintre ele este altul, toată istoria se schimbă.

Mama celor două fete o trimite pe Andreea în casa bogaților, astfel își asumă rolul pe care Adela ar trebui de fapt să îl aibă în casa magnatului Paul Andronic. Andreea crede că totul i se cuvine, așa că este dispusă să-și mintă chiar și propria soră pentru a obține tot ce își dorește.

Intrigi, minciuni, adevăr, iubire și suspans, toate ingredintele unui serial românesc de succes, se găsesc în “Adela”.

Mara Oprea, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Anca Sigartău, Marian Râlea, Mihai Călin, Carmen Ionescu, Anca Androne, Bogdan Talașman, Andreea Ibacka, Ioana Abur, Cristina Ciobănașu, Vlad Vîlcu, Răzvan Fodor, Vlad Gherman, Nuami Dinescu, Ioana Ginghină, sunt doar câțiva dintre protagoniștii care fac parte din acest proiect.

“Adela” a fost precedat de “Sacrificiul”, “Fructul Oprit”, “Bahar: Viață furată”, alte seriale de excepție din România. Producătorii executivi ai celor mai bune producții românești sunt, ca de fiecare dată, Ruxandra Ion și Ducu Ion.

În articolul

Cum petrec actorii din Adela Crăciunul. Fotografia postată în mediul online de către Vlad Gherman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x