Cum se distrează Cristina Ciobănașu la piscină, cu puțin timp înainte de a începe din nou filmările pentru serialul Adela

Publicat pe 05.08.2021 la 14:20 Actualizat pe 05.08.2021 la 14:35

Cristina Ciobănașu a postat imagini de la piscină, iar alături de ea este un tânăr care îi ține companie. Actrița din Adela a postat maginile pe Insta Story și a atras imediat atenția asupra sa.

Cristina Ciobănașu se bucură de ultimele zile de vacanță, înainte de a reîncepe filmările pentru sezonul 2 Adela. Criss profită de zilele însorite și se distrează la pisicină, însă nu e singură, ci alături de un băiat misterios.

Actrița din Adela s-a fotografiat în timpul distracției și a încărcat imaginile în mediul online.

Cristina Ciobănașu, alături de un băiat misterios la piscină

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscută fiind din numeroasele producții de succes în care a a avut roluri captivante. Criss se bucură din plin de zilele însorite ale verii și îmbracă ținute care mai de care interesante atunci când merge la plimbare sau la plajă. Costumul de baie este nelipsit și ales atent pentru un bronz perfect.

Cristina Ciobănașu și-a obișnuit urmăritorii cu pozele în costum de baie și nici de această dată nu a spart tiparul. Actrița din Adela a îmbrăcat un sutien verde cu floricele, care nu are bretele, tocmai pentru a nu avea dungi de la bronz.

Alături de ea, domnul misteris ciocneșe un pahar de șampanie și îi este alături.

Sezonul 2 din Adela, plin de surprize

Pe cale oficială, Antena 1 a informat că serialul Adela va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1!

Cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)?

Toate acestea, dar mai ales care va fi parcursul pentru Adela, Mihai și Andreea şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

În articolul

Cum se distrează Cristina Ciobănașu la piscină, cu puțin timp înainte de a începe din nou filmările pentru serialul Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x