Cum se înțeleg în realitate Mara Oprea, Mihai Călin și Ioana Abur. În serial sunt o familie, însă puțini știu detalii despre relația lor în spatele camerelor de filmat

Publicat pe 10.11.2021 la 15:34 Actualizat pe 10.11.2021 la 15:43

Mara Oprea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscută după rolul său din serialul Adela. Aceasta a ajuns la inima multor oameni de pretutindeni datorită talentului său și a personajului principal care i se potrivește de minune.

Adela a aflat până la urmă că viața i-a fost furată de sora sa Andreea și totul a fost pus la cale de familia sa care a crescut-o. Acum, ea știe că părinții ei reali sunt Paul Andronic și Anamaria, iar relația lor abia de acum încolo se va descoperi.

Adevărul despre relația dintre Adela, Paul Andronic și Anamaria în spatele camerelor de filmat

Până la acest punct, Adela s-a înțeles de minune cu Paul Andronic, cel care îi era șef, iar cu Anamaria avea o legătură specială chiar înainte să afle că este mama sa. Puțini sunt cei care știu, însă, cum se înteleg cei ei în realitate.

Mara Oprea, Ioana Abur și Mihai Călin sunt trei actori care joacă rolul de fiica, mamă și tată, care presupune mult angajament și emoție părintească. Mulți s-au întrebat care este relația lor, de fapt, când se trage cortina.

În spatele camerelor de filmat, cei trei se înțeleg perfect, dovadă stau imaginile postate de curând de către Mara Oprea, care în drum spre București se afla în mașină cu părinții săi din serial.

Mihai Călin conducea mașina, iar Ioana Abur era în drepta sa. Mara s-a filmat spunând că se duce la facultate, moment în care a fost pupată pe frunte de către actrița, care în film este mama sa.

Toți trei zâmbeau și erau cât se poate de bucuroși, semn că și în realitate relația lor este una foarte bună și reușesc cu adevărat să transmită că dincolo de ecrane este o legătură puternică.

Pentru cei care încă nu au aflat, actorii din Adela au dat startul filmărilor pentru sezonul 3 și filmează cu spor pentru noile momente ce urmează să aducă și mai multă claritate în povestea Adelei.

Au început filmările pentru sezonul 3, Adela

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, a început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului.

Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului, potrivit a1.ro.

În articolul

Cum se înțeleg în realitate Mara Oprea, Mihai Călin și Ioana Abur. În serial sunt o familie, însă puțini știu detalii despre relația lor în spatele camerelor de filmat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x