Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Cum arată vedeta

Publicat pe 06.01.2024 la 21:00 Actualizat pe 05.01.2024 la 15:46

Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Urmele micuței “Dulce Maria” au dispărut de mult, iar acum actrița este o femeie în toată firea. Cum arată.

Daniela Aedo poartă un tricou roz și geacă de blugi albastră

Daniela Aedo din "Îngerașii" pe vremea când juca rolul "Dulce Maria"

Profimedia Images

Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Urmele micuței “Dulce Maria” au dispărut de multă vreme, iar fanii au putut vedea o nouă față a vedetei celebre.

De asemenea, artista a postat o fotografie romantică alături de partener chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cum au reacționat fanii.

Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie

În cea mai recentă postare din mediul online, Daniela Aedo s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Fanii au rămas impresionați și i-au lăsat vedetei mai multe comentarii și aprecieri.

“O zi fericită”, a scris Daniela Aedo în dreptul fotografiei. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, așa a apărut vedeta pe pagina personală de Instagram. De asemenea, aceasta a optat pentru ochelari de soare negri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mult prea frumoasă”, “Arăți spectaculos”, „La fel de frumoasă”, “Ce minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 16 mii de aprecieri și zeci de comentarii au fost lăsate pe pagina de socializare a vedetei. Printre fotografiile postate de Daniela Aedo, nu au putut să lipsească cele în care artista era doar o fetiță și juca rolul “Dulce Maria” în telenovela “Îngerașii”. Peste 600 de mii de fani din întreaga lume urmăresc activitatea vedetei în mediul online.

Citește și: Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Cum arată vedeta

Daniela Aedo s-a născut pe 12 februarie 1995 în Mexic și a devenit cunoscută încă de mic copil, atunci când a jucat rolul de protagonistă în telenovela “Îngerașii”. La doar 4 ani, dintre mii de fete prezente la audiții, Daniela Aedo a fost aleasă pentru rolul “Dulce Maria”.

Ulterior, în anul 2001, Daniela Aedo a avut o scurtă apariție în telenovela “Atrévete a Olvidarme”, în rolul “Andrea Rosale”. Cele mai recente apariții televizate au reprezentat participarea în cadrul producțiilor „The Nutcracker and the Four Realms” și “Esta historia me suena”.

Daniela Aedo din “Îngerașii”, de-a lungul timpului

Daniela Aedo este cântăreață, compozitoare și actriță. În anul 2013 a fost acceptată în cadrul Berklee College of Music. A avut concerte în America Latină, Mexic, Buenos Aires, acolo unde și-a prezentat compozițiile proprii.

Citește și: Daniela Aedo din “Îngerașii” nu mai este fetița de altădată. Cum arată în rochie din satin, decoltată

Cât despre partenerul de viață, Daniela Aedo nu se sfiește să-și arate iubitul în mediul online. Pablo Yescas este un cunoscut cântăreț mexican cu peste 2 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii atât din viața personală cât și din cea profesională. Cât despre Daniela Aedo, după cariera fulminantă în lumina reflectoarelor, aceasta a decis că își dorește să ducă o viață normală și o bună perioadă de timp nu a mai jucat în nicio telenovelă.

Daniela Aedo rămâne o prezență pe rețelele de socializare și continuă să posteze fotografii și filmulețe, atât din concerte, cât și din viața personală, atunci când se află alături de cei dragi. Printre cei care au făcut parte din telenovela “Îngerașii” se numără și Lisette Morelos, Natalia Juarez, Miguel de Leon și Nora Salinas.

Cât despre cariera muzicală, Daniela Aedo a lansat piese cunoscute precum “Cicatrizte”, “Mon Laferte” și altele.

În articolul

Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x