Daniela Aedo vorbește despre relațiile toxice din viața sa. Ce a declarat protagonista din “Îngerașii”

Publicat pe 23.03.2022 la 14:21 Actualizat pe 23.03.2022 la 15:06

Daniela Aedo vorbește despre relațiile toxice din viața sa și face mărturisiri tulburătoare. Ce a declarat protagonista din “Îngerașii” despre foștii săi parteneri.

Daniela Aedo poartă o rochie de seară, din voal și își ține mâna dreaptă în șold

Daniela Aedo din "}ngerașii"

Profimedia Images

Daniela Aedo este cunoscută ca fetița zâmbăreață din “Îngerașii”, însă puțini știu detalii despre femeia care a devenit între timp celebra actriță. La 27 de ani, aceasta are deja experiență de viață și poate oferi cu ușurință sfaturi tinerelor care doresc acest lucru.

De aceea, în cel mai recent interviu, Daniela Aedo a vorbit despre despre relațiile toxice în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Daniela Aedo vorbește despre relațiile toxice din viața sa

Daniela Aedo cunsocută publicului larg ca “Dulce Maria” din “Îngerașii”, și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre relațiile sentimentale pe care le-a avut de-a lungul timpului. Deși la momentul actual se află în cea mai liniștită perioadă a vieții sale, au fost momente în care actrița a fost abuzată emoțional. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii “Venga la alegría fin de semana”, Daniela Aedo a mărturisit că până la vârsta de 27 de ani a fost implicată în mai multe relații toxice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost implicată în relații toxice. Eu sunt o iubită relaxată, însă cei mai mulți erau geloși pe succesul meu așa că am renunțat.”, a mărturisit Daniela Aedo, conform Univision.com. Cu toate acestea, vedeta spune că a avut puterea de a lăsa în urmă partenerii toxici care au abuzat-o psihic. Daniela Aedo a vorbit și despre prietena ei de platou, Danna Paola, cea care și-a povestit experiența similară și a vrut în acest fel să ajute tinerele din lumea întreagă.

“Acum că ea are această șansă de a preveni fanele, este excelent.”, a mai spus actrița. Deși cunoscută pentru rolul din “Îngerașii”, Daniela Aedo a jucat de-a lungul timpului în mai multe producții de succes care i-au adus notorietatea. De asemenea, este o cântăreață de renume în țara sa natală.

Viața și cariera celebrei Daniela Aedo de-a lungul timpului

Daniela Aedo și-a făcut debutul în telenovele la vârsta de trei ani cu un rol în producția “Vivo por Elena”. Cu toate acestea, la vârsta de cinci ani a reușit să atingă succesul odată cu participarea în rol de protagonistă în cadrul telenovelei “Îngerașii”.
Ulterior, Daniela Aedo a fost văzută în “Vivan los niños”, “Mujer, casos de la vida real”, “Contra viento y marea” și “ Plaza Sésamo”.

Cu toate că a cunoscut succesul ca și actriță, Daniela Aedo și-a dorit o carieră ca și cântăreață, așa că a urmat cursurile Berklee Collage of Music. În 2017 a debutat ca și cântăreață și a scos pe piață piesele “‘Voy por ti”, „Frágil”, „Tinta negra” și „Invisibles”.

Este actriță, cântăreață și compozitoare, dar și o influență pozitivă asupra tinerelor din mediul online. Cu peste 600 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, Daniela Aedo continuă să împartă cu aceștia fotografii și filmulețe atât din viața personală, cât și din cea profesională.

Citește și: Daniela Aedo din “Îngerașii” s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Cum arată vedeta

Acum mai bine de 20 de ani, producătorul Nicandro Díaz a scos pe piață o nouă versiune a telenovelei “ Mundo de juguete”, însă de data aceasta cu numele de “Carita de ángel”. Daniela Aedo a fost cea care a interpretat rolul principal și a intrat rapid în inimile fanilor.

În articolul

Daniela Aedo vorbește despre relațiile toxice din viața sa. Ce a declarat protagonista din “Îngerașii”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x