Sofía Castro, primele declarații după ce Cynthia Klitbo a vorbit public despre viața mamei sale. Ce își dorește tânăra pentru Angélica Rivera

Publicat pe 29.04.2022 la 15:15 Actualizat pe 29.04.2022 la 16:02

După ce Cynthia Klitbo a vorbit public despre viața actriței Angélica Rivera, fiica acesteia a făcut primele declarații. Ce spune Sofía Castro.

Sofía Castro poartă o rochie roșie fără mâneci, cu părul lung aranjat pe spate

Sofía Castro, în cadrul Latin American Music Awards. 21 aprilie 2022

Getty Images

Cynthia Klitbo a vorbit pentru prima oară despre viața privată a faimoasei Angélica Rivera într-un interviu cu Inés Moreno. Acum câteva luni, antagonista telenovelelor spunea că fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto i-a fost infidel prietenei sale.

Actrița a subliniat că a fost martoră atunci când Angélica Rivera plângea din pricina fostului său soț și a oferit detalii amănunțite despre acea etapă.

Sofía Castro vorbește pentru prima oară despre Cynthia Klitbo

Prezentă în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Mexico, Sofía Castro și-a exprimat dezamăgirea cu privire la declarațiile oferite de Cynthia Klitbo. Cea din urmă a vorbit despre drama prin care a trecut Angélica Rivera odată cu divorțul de Enrique Peña Nieto.

“Adevărul e că interviul m-a deranjat deoarece nimeni nu are dreptul să vorbească despre viața ei, a părut un pic ciudat. Nici măcar eu nu vorbesc despre viața privată a mamei mele sau despre planurile sale. Este viața ei și poate să facă tot ceea ce își dorește.”, a declarat Sofía Castro, conform Pledgetimes.com. Fiica celebrei vedete a mărturisit că s-a simțit rușinată de faptul că viața mamei ei a fost expusă în felul acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Singura care are dreptul să vorbească despre această poveste este mama. Sunt fiica ei, dar nu aș putea să-i fac rău astfel niciodată.”, a completat tânăra. Cynthia Klitbo a specificat în interviul oferit că Angélica Rivera a luat decizia de a divorța după ce a aflat despre viața separată a soțului său.

Sofía Castro a menționat că mama sa își va oferi versiunea personală a poveștii și se va reîntoarce pe platourile de filmare doar atunci când va simți nevoia.

Citește și: Anahí și Manuel Velasco sărbătoresc 10 ani de relație. Ce imagini a postat fosta membră RBD în mediul online

“Ea este stăpână pe viața ei, poate să își spună singură versiunea, poate să spună singură când se va întoarce pe platourile de filmare.”, a subliniat Sofía Castro. Aceasta s-a simțit deranjată de faptul că Cynthia Klitbo a dezvăluit lucruri intime despre mama sa.

Ce a declarat Cynthia Klitbo despre Angélica Rivera

Într-un interviu recent acordat în mediul online, Cynthia Klitbo a făcut o serie de mărturisiri legate de Angélica Rivera. Aceasta a subliniat faptul că Peña Nieto i-a fost infidel celebrei actrițe, însă căsnicia lor a fost întemeiată doar cu iubire.

“Cum au trecut 12 ani alături de Peña Nieto? S-au îndrăgostit, știu asta! Totul a funcționat bine ca în orice altă căsnicie. Era frumos, guvernator, era un om cu putere care putea să o protejeze, să-i fie alături ei și familiei. Ulterior, totul a devenit altfel. A fost rău și el nu mai poate fi prietenul meu pentru că prietena mea este Angélica și eu nu mai vreau să știu nimic de acest domn.”, au fost cuvintele transmise de Cynthia Klitbo.

Citește și: Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Angélica Rivera s-a născut pe 2 august 1969 în Mexic și a fost căsătorită de două ori. Prima legătură amoroasă a fost cu Alberto Castro, bărbatul cu care are și trei fete. Ulterior, din 2010 până în 2019 a fost căsătorită cu fost președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto. Conform speculațiilor, bărbatul ar fi înșelat-o pe celebra actriță și divorțul a survenit la scurt timp după zvonurile apărute în presă.

În articolul

Sofía Castro, primele declarații după ce Cynthia Klitbo a vorbit public despre viața mamei sale. Ce își dorește tânăra pentru Angélica Rivera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x