Daniela Romo are probleme de sănătate. Actrița de telenovele este cunoscută pentru rolul din El Manantial

Publicat pe 19.09.2024 la 10:40 Actualizat pe 19.09.2024 la 11:15

O publicație din Mexic a lansat informația cum că vedeta ar fi absentat de pe platourile de filmare ale telenovelei Amor Amargo din cauza unor probleme de sănătate. Vezi despre ce este vorba.

actori pe platourile de filmare

Daniela Romo pentru producția "Amor Amargo". 30 iulie 2024

Profimedia Images

Daniela Romo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele de-a lungul timpului. A jucat în toate producțiile care au avut un succes răsunător, iar personajele sale au ajuns la inime fanilor din toată lumea. La 65 de ani, aceasta își continuă activitatea profesională.

Daniela Romo are probleme de sănătate

Vedeta de telenovele a reapărut în mediul online după ce s-a zvonit că ar avea probleme de sănătate. A împărtășit cu fanii un filmuleț în care a dorit să nu mai lase nicio urmă de îndoială în ceea ce o privește. Se pare că mulți au zis că s-ar fi retras din cadrul producției Amor Amargo după ce ar fi acuzat dureri și probleme de sănătate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 800 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 8 mii de fotografii și filmulețe.

“Aici sunt și filmez în continuare Amor Amargo. Nu credeți tot ce se publică prin reviste. Aici suntem și filmăm încă de foarte devreme. Nu știu ce atâta vâlvă, dar vă mulțumesc că vă preocupați pentru mine, vă iubesc.”, a transmis actrița fanilor. Ulterior a publicat o fotografie cu colegul său de platou Andres Palacios, asta după ce s-a spus că actrița ar fi încetat din viață, arată univision.com.

Citește și: Daniela Romo, actrița din producția "Taina din adâncuri" ( El manantial), se alătură unei campanii de prevenire a cancerului de sân. Anunțul făcut de vedetă

“Astăzi, 17 septembrie, ca să știe toată lumea, că se zvonește că am murit, dar eu mor de drag.”, a scris din nou. Nu este prima oară când actrița de 65 de ani este supusă unui astfel de tratament mediatic. Printre cele mai îndrăgite producții în care a jucat se numără “Alborada”, „Sortilegio”, “Vencer el desamor”, “El Manantial”.

Pe lângă actorie, Daniela Romo își încântă fanii și pe scenă cu cele mai îndrăgite piese. Deși are 65 de ani a rămas aceeași actriță plină de forță și dorință de a oferi fanilor tot ce are mai bun atât pe scenă cât și pe micile ecrane.

Daniela Romo a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Zvonurile legate despre starea de sănătate precară a vedetei au început să apară în luna septembrie. Inclusiv, actrița Martha Julia a declarat că aceasta ar fi absentat de la filmările telenovelei Amor Amargo pentru că “avea ceva”.

“Am aflat că avea ceva, dar nu știu ce s-a întâmplat. Nu am văzut pentru că personajele noastre nu coincid. Nu împărțim platourile de filmare. Nu știu ce se întâmplă cu ea.”, a declarat Martha Julia în fața jurnaliștilor.

Citește și: Cum arată astăzi Daniela Romo, la 22 de ani de la premiera telenovelei Taina din adâncuri ( El manantial). Traiectoria actriței de-a lungul timpului

Una dintre publicațiile mexicane a menționat că Daniela Romo ar fi fost operată în luna august pentru probleme cu hernia lombară. Chiar dacă s-a insistat asupra faptului că totul a decurs bine, se pare că ulterior aceata a mai fost supusă unor investigații și analize. Medicii i-ar fi găsit o altă problemă de sănătate.

Astfel, au apărut mai multe specualții legate de prezența vedetei pe platourile de filmare în cadrul telenovelei produse de către Pedro Ortiz de Pinedo, acolo unde joacă un personaj negativ. În cele mai multe dintre telenovele a fost antagonistă.

În articolul

Daniela Romo are probleme de sănătate. Actrița de telenovele este cunoscută pentru rolul din El Manantial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cunoscut avocat din Iaşi şi-a mutilat o fostă iubită într-un hotel, după ce femeia a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el: "În cameră era cam un litru de sânge”
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x