David Zepeda este burlac după aproape un deceniu alături de frumoasa Lina Radwan

Publicat pe 16.10.2020 la 12:42 Actualizat pe 16.10.2020 la 12:55

David Zepeda este un celebru actor și model mexican în vârstă de 46 de ani. David s-a născut pe data de 19 septembrie 1974, în Nogales, Sonora, Mexic.

Profimedia

A studiat dreptul la Universitatea din Mexic și actoria la Centro de Formacion. Înainte de a-și face debutul în lumea cinematografiei, a reprezentat Mexicul în concursul Manhunt International (2000), unde s-a clasificat pe locul al II-lea.

A început cu câteva roluri mici în telenovelele televiziunii TV Azteca, dar rolul care l-a propulsat cu adevărat a fost “Omar”, din telenovela „Los Sanchez”. Talentul de a da viață personajelor interpretate i-au oferit lui David în anul 2006 un rol principal în producția "Amores cruzados".

În prezent David Zepeda este protagonistul serialului de succes “Overcome Heartbreak”.

Viața amoroasă a actorului scârțâie din anumite puncte de vedere. După o relație de aproape 10 ani cu frumoasa Lina Radwan, cei doi au decis în anul 2019 să ia o pauză, conform univision. Cu toate acesta într-un interviu dat de David Zepeda, acesta a mărturisit că are în continuare sentimente profunde pentru fosta lui iubită.

Suntem singuri, ne-am încheiat relația, dar ne iubim profund, îi iubesc familia și ea își iubește familia, suntem mereu apropiați. Este cineva pe care îl voi iubi pentru totdeauna.

Relația dintre cei doi a fost una ferită de ochii mass-medie, David și Lina înțelegând că viața lor privată trebuie să fie ferită de ochii camerelor pentru a funcționa.

La scurt timp după despărțirea celor doi, actorul a oferit o declarație în exclusivitate pentru programul TV Hoy în care a dat cărțile pe față cu privire la sentimentele lui pentru Lina.

Am devenit o familie. Suntem o familie și ne vom sprijini mereu unul pe celălalt. Deocamdată sunt singur, dar continui să o iubesc profund.

Artistul a vorbit și despre cariera lui și noile proiecte care urmează să apară. Nu se consideră pregătit pentru o nouă relație în viitorul apropiat, concentrându-se foarte mult pe proiectul “Overcome Heartbreak”.

Citește și: Eduardo Santamaria, protagonistul serialului Rubi, a trecut prin momente greu de imaginat Giovanna Antonelli a cucerit publicul cu personajul misterios interpretat în “Clona”.

În articolul

David Zepeda este burlac după aproape un deceniu alături de frumoasa Lina Radwan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 18:01
Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți
Happy People • ieri la 15:23
Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară
Happy People • ieri la 12:16
Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani
Happy People • ieri la 11:17
Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel
Happy People • ieri la 10:58
Cum arată Natalia Oreiro nemachiată
Happy People • pe 23.10 la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui