Bat clopotele de nuntă pentru Diletta Leotta și Loris Karius. Fosta iubită a lui Can Yaman va fi mireasă în luna iunie

Publicat pe 11.05.2024 la 13:22 Actualizat pe 11.05.2024 la 13:43

Diletta Leotta se pregătește să fie mireasă, la un an după ce a acceptat cererea în căsătorie a lui Loris Karius.

Diletta Leotta se pregătește să fie mireasă, la un an după ce a acceptat cererea în căsătorie a lui Loris Karius.

Profimediaimages.ro

Pe 22 iunie, jurnalista își va uni destinul de cel al lui Loris Karius, fotbalistul cu care are o fetiță.

Bat clopotele de nuntă pentru Diletta Leotta și Loris Karius. Fosta iubită a lui Can Yaman va fi mireasă în luna iunie

Diletta Leotta se pregătește de nuntă cu tatăl copilului său, fotbalistul Loris Karius. Ceremonia va avea loc în Lipari, Insulele Eoliene, pe 22 iunie.

Diletta Leotta se va căsători cu Loris Karius, totul este oficial. Invitațiile de nuntă au apărut pe site-ul municipalității din Milano, orașul în care locuiește viitoarea mireasă.

Cuplul are o fiică, Aria, născută pe 16 august, la cea de-a 32-a aniversare a mamei sale. În actul public se precizează că nunta va fi celebrată la Lipari, în Insulele Eoliene (Leotta s-a născut în Catania).

La începutul lunii martie, jurnalista anunța data nunții sale și explica faptul că nu și-a ales încă rochia și că simte panică din cauza organizarii marelui eveniment.

Fosta iubită a lui Can Yaman a fost cerută în căsătorie în vara anului 2023, dar a decis să nască și abia apoi să-și unească destinele cu partenerul actual.

Citește și: Diletta Leotta a postat prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Loris Karius, iar internetul a explodat. De ce a fost pusă la zid mămica

Diletta și Loris formează un cuplu iubit și postează deseori imagini cu ei pe rețelele de socializare. A fost dragoste la prima vedere, iar jurnalista a rămas însărcinată la câteva luni după ce l-a cunoscut pe sportiv.

Leotta a susținut că a simțit faptul că el va fi tatăl copiilor ei, conform milano.corriere.it: ”În noaptea în care l-am întâlnit, le-am spus prietenilor mei: am întâlnit bărbatul vieții mele. Mi-a plăcut la prima vedere, există o înțelegere specială între noi”.

Diletta Leotta și Can Yaman au fost împreună 9 luni

În trecut, jurnalista a avut o relația cu actorul turc Can Yaman. Diletta Leotta și Can Yaman și-au încheiat relația în toamna lui 2021, după 9 luni de iubire. Conform tabloidelor, italianca fusese copleșită de insistența lui Can de a face nuntă. Actorul i-a cerut acesteia să se căsătorească cu el la doar câteva luni după ce s-au cunoscut, dar ea a preferat să nu se grăbească.

Într-un interviu acordat emisiunii „Verissimo”, de la Canale 5, Diletta a făcut la vremea respectivă declarații despre despărțirea lor: „Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere. Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă.

Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut. Poate lucrurile au mers prea repede”.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

În articolul

Bat clopotele de nuntă pentru Diletta Leotta și Loris Karius. Fosta iubită a lui Can Yaman va fi mireasă în luna iunie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iunie 2024. Gemenii vor avea parte de realizări. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi şi vijelii până vineri
a1.ro
Delia, cu posteriorul la vedere, într-o ipostază „fierbinte”. Iluzia optică în care pare că a renunțat la lenjeria intimă
HelloTaste.ro
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
Catine
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
useit.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la care să te uiți
as.ro
Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
MediCOOL
Simptomul de insuficiență cardiacă adesea ignorat, dar foarte alarmant
Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
DeParinti
Reguli de siguranță pentru copii în vacanță: la mare și la munte
MediCOOL
Primele analize de infertilitate recomandate. Ce metode se folosesc atunci când sarcina întârzie să apară
HelloTaste
Chec cu iaurt și cireșe în formă de guguluf, glazurat cu ciocolată
x