Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit

Publicat pe 26.02.2024 la 15:28 Actualizat pe 26.02.2024 la 16:18

Demet Evgar reușește încă o dată să se facă remarcată într-un nou serial turcesc. Este vorba despre producția Bahar, acolo unde joacă rol de protagonistă.

actrița poartă o rochie fără mâneci

Demet Evgar surprinde cu rolul din serialul Bahar. Are o prestație excelentă

Getty Images

Serialul care o aduce pe Demet Evgar în fața telespectatorilor cu un nou rol de protagonistă a reușit să câștige rapid teren. Astfel, cel de-al doilea episod a adus o creștere surprinzătoare. Niciun alt serial nu a mai fost urmărit într-un număr atât de mare în ultimele trei sezoane. Trebuie menționat faptul că vedeta a reușit să aducă o contribuție majoră.

Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” (Bahar: Are You Ready to Wake Up?” o aduce pe faimoasa Demet Evgar în fața fanilor. Aceasta a jucat rolul de protagonistă și în Flăcările destinului, serial difuzat și pe Happy Channel. După o perioadă în care și-a dedicat existența creșterii fiicei sale, a decis să revină în fața fanilor. Povestea lui Bahar o aduce în atenția publicului pe femeia care află că este bolnavă, după ce o viață întreagă s-a dedicat creșterii copilului și a întreținerii soțului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Sena Mia Kalıp și Hatice Aslan. Serialul Bahar poate fi urmărit pe una dintre platformele de streaming și întărește ideea că în orice moment viața se poate schimba, în ciuda eforturilor de a face ca totul să fie perfect, arată seriesturkish.com.

Citește și: Demet Evgar este pregătită să-și demonstreze calitățile de interpretă în serialul Bahar. Când va putea fi urmărită vedeta în cel mai recent proiect profesional

Pe lângă jocul acctoricesc nemaipomenit, Demet Evgar a demonstrat că are calități vocale nebănuite. Astfel, momentul în care a cântat a devenit viral în mediul online. Scenariul seriei Bahar a fost scris de Ayça Üzüm și a devenit rapid o poveste de urmărit. Demet Evgar este cu adevărat o artistă completă. Și-a expus momentele de dans, actorie și cântec și s-a dovedit ca de fiecare dată de neegalat.

Demet Evgar și Buğra Gülsoy au reușit să câștige inimile fanilor în primul episod din Bahar

Motivul pentru care serialul Bahar a avut un succes răsunător cu primul episod se datorează actorilor care fac parte din distribuție. Este vorba despre protagoniștii Demet Evgar și Buğra Gülsoy. Atunci când Bahar se află față în față cu moartea, observă o schimbare în atitudinea tuturor celor apropiați, în special a soțului Timur care părea întotdeauna perfect.

Citește și: Au apărut primele imagini din serialul Bahar cu Demet Evgar în rol principal. Se așteaptă a fi o producție inedită

Născută pe 18 mai 1980, Demet Evgar a debutat ca actriță la vârsta de 17 ani. Este căsătorită cu Levent Babataș și împreună au o fiică pe care au numit-o Mavi. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

A jucat alături de Dilan Cicek Deniz, Cihangir Ceyhan, Hazar Erguclu și Berkay Ateș în serialul Flăcările destinului. Serialul a avut premiera în 2020, timp de 1 sezon. Cu 90 de episoade, a reușit să cucerească fanii din lumea întreagă. Primul episod a avut premiera pe 5 noiembrie 2020. Printre serialele în care a mai jucat Demet Evgar se numără Yahși Bati, Emret Komutanim și Serial Cook. Joacă în piese de teatru, filme, seriale și este întotdeauna în centrul atenției pentru apărarea drepturilor femeilor.

În articolul

Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x