Demet Evgar din “Flăcările destinului” surprinde cu noi fotografii în mediul online. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară

Publicat pe 03.10.2022 la 11:04 Actualizat pe 03.10.2022 la 11:47

Demet Evgar din “Flăcările destinului” surprinde cu noi fotografii în mediul online. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară.

Demet Evgar se află la volanul unei mașimi, zâmbește și ține mâna stângă pe volan

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu rolul din “Flăcările destinului” a reușit să-și construiască o întreagă armată de fani și ulterior toată lumea a căutat detalii despre aceasta și în mediul online. După ce a dezvăluit că va deveni mămică pentru prima oară, toții ochii au fost ațintiți asupra sa.

Demet Evgar din “Flăcările destinului” surprinde cu noi fotografii în mediul online

Pentru prima oară, Demet Evgar a devenit mămică și pe tot parcursul sarcinii vedeta din “Flăcările destinului” și-a încântat fanii cu fotografii inedite cu burtica de gravidă. Deși nu a postat nicio imagine cu micuța până în prezent, câteva ipostaze au fost totuși lăsate la iveală. Este vorba chiar despre chipul actriței care strălucește sub lumina soarelui din Turcia.

Formează un cuplu alături de Levent Babataş și cei doi și-au unit destinele în luna martie a anului 2022. Ulterior, îndrăgostiții au devenit părinți pentru prima oară. Mavi este numele micuței Demet Evgar, cea care a adus pe lume un copil la vârsta de 42 de ani. Cu toate că până acum nu a împărtășit nicio fotografie cu fiica sa, frumusețea pe care i-a oferit-o maternitatea este vizibilă cu ochiul liber. Protagonista din “Flăcările destinului” are peste 1 milion de fani în mediul online, loc în care până acum a postat peste 2 mii de fotografii și filmulețe, atât din viața reală cât și de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sıla Türkoğlu a postat prima fotografie din noul serial în care joacă. Vedeta surprinde cu o rochie specială

Cele mai recente ipostaze o arată cu burtica de gravidă, dar și pe scenele în care și-a exercitat talentul de cântăreață. De altfel, actoria nu este singura sa îndeletnicire, căci Demet Evgar are un talent nemăsurabil. Rolul din “Flăcările destinului” a reușit să-i aducă vedetei mult mai multă apreciere din partea fanilor din Europa, iar acum personajul său este îndrăgit de toată lumea.

Cine este fratele actriței Demet Evgar

Dacă toată lumea o cunoaște pe faimoasa Demet Evgar din “Flăcările destinului”, puțini îl știu pe fratele vedetei. Acesta nu este străin de lumea mondenă și se numește Yiğit Evgar. Fiind interesat de lumea actoriei, acesta a devenit la rândul său o vedetă de succes în țara sa. Alături de sora sa a jucat în serialul “Youth in My Head Smoke”, iar ulterior proiectele sale au fost admirate de fanii din Turcia.

A studiat în cadrul facultății Kadir Has University Cinema, departamentul de televizune, iar sora sa celebră a jucat într-o producție regizată chiar de el. De când a jucat rolul de protagonistă în serialul “Flăcările destinului”, lucrurile s-au schimbat considerabil, iar valoarea sa la fel.

Citește și: Veste bună pentru fanii lui Özge Gürel și Kaan Yıldırım. Actorii vor juca într-un nou serial împreună

Demet Evgar este cunoscut ca actriță și cântăreață de origine turcă și a jucat în nenumărate seriale și filme produse în țara sa natală. Și-a început cariera în teatruși a studiat în cadrul conservatorului. De-a lungul timpului și-a schimbat coafura în nenumărate moduri și a purtat ținute care fără doar și poate i-au scos în evidență trupul de invidiat. De altfel, nu s-a sfiit să se lase fotografiată în “rolul” de gravidă și a ținut să-și poarte cu mândrie burtica.

În articolul

Demet Evgar din “Flăcările destinului” surprinde cu noi fotografii în mediul online. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x