Sıla Türkoğlu a postat prima fotografie din noul serial în care joacă. Vedeta surprinde cu o rochie specială

Publicat pe 30.09.2022 la 10:19 Actualizat pe 30.09.2022 la 11:08

Sıla Türkoğlu a postat prima fotografie din noul serial în care joacă. Vedeta surprinde cu o rochie specială. Cum au reacționat fanii.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză neagră și un palton de acceași culoare și stă pe jos

Sıla Türkoğlu în rolul din “Moștenirea”, sezonul 2

Happy Channel

Sıla Türkoğlu a început deja o nouă etapă a vieții sale cu un proiect recent ce se așteaptă a fi un total succes. Dacă până acum vedeta a fost văzută în “Jurământul” și “Moștenirea”, seriale ce au reușit să se mențină pe primele locuri în topuri, este de așteptat ca și următorul său rol să fie unul aparte.

Sıla Türkoğlu a postat prima fotografie din nou serial în care joacă

Un nou serial turcesc vine să-i surprindă pe telespectatori și să-i țină captivi în fața micilor ecrane. Printre numele importante din distribuție s-a numărat și cel al faimoasei Sıla Türkoğlu, protagonista care a făcut parte din proiectul “Moștenirea” timp de două sezoane. „Kızılcık Şerbeti” a fost deja anunțat, iar actrița a distribuit deja prima fotografie ce face introducerea proiectului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși nu a fost ușor să-și părăsească rolul care a făcut-o celebră, în cele din urmă fanii i-au stat alături și au susținut-o până în ultima clipă. Prin intermediul unui comunicat de presă lansat de avocatul său, Sıla Türkoğlu și-a anunțat retragerea din serialul “Moștenirea”. Acum și-a arătat curaj de a apărea în fața tuturor cu noul său rol, un risc pe care și l-a asumat pentru cariera sa viitoare, arată Seriesturkish.com.

Peste 9 mii de comentarii și 100 de mii de aprecieri au fost lăsate din partea fanilor care au îndrăgit-o pe vedetă din prima clipă. Îmbrăcată într-o rochie de mireasă, alături de ceilalți membri ai producției, așa apare vedeta în prima imagine reprezentativă a serialului.

Citește și: Tolga Pancaroglu din “Moștenirea” a postat o imagine în mediul online și a reușit să-i uimească pe fani. Cum se îmbracă vedeta pentru anumite ședințe foto

“Așteptăm și noi ca toți ceilalți”, a scris Sıla Türkoğlu, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Cei peste 900 de mii de internauți îi arată întotdeauna aprecierea, în special când această postează fotografii inedite din cele mai surprinzătoare ședințe foto. Cât despre cel mai recent pas pe care l-a făcut în carieră, se arată unul dintre cele mai promițătoare de până acum. Cu această ocazie, telespectatorii din toată Europa i-au acordat încă o dată un vot de încredere. Doğukan Güngör este noul partener ce îi va sta vedetei alături.

Sıla Türkoğlu și rolul din “Moștenirea”

Acesta a devenit cunoscut odată cu rolul “Hamit” din cadrul serialului „Zümrüdüanka”, acolo unde a împărțit platoul de filmare cu îndrăgitul Alp Navruz. Un alt actor care va lua parte la filmări este Doğukan Güngör, cunoscut pentru rolul său din seria “Hakim”. Posterul care însoțește anunțul noului serial în care Sıla Türkoğlu va juca rolul de protagonistă a făcut deja fericiți pe mulți dintre internauți.

Citește și: Cine este Derya Oğuz Ertün din serialul “Moștenirea”. Detalii despre îndrăgitul actor

Protagonista din “Moștenirea” s-a născut pe 18 aprilie 1999 în Bornova și în ciuda vârstei sale a reușit să-și construiască o carieră de succes și să se poziționeze în inimile fanilor într-un timp foarte scurt. Deși la începutul s-a declarat mulțumită de munca pe platourile de filmare alături de Halil İbrahim Ceyhan, ulterior a dezvăluit că are nevoie de odihnă și de un alt plan profesional de viitor. Într-un singur interviu acordat presei locale, a susținut că se află într-un proces de dezvoltare personală. La scurt timp, au apărut și primele zvonuri despre o relație amoroasă cu un alt actor din Turcia.

În articolul

Sıla Türkoğlu a postat prima fotografie din noul serial în care joacă. Vedeta surprinde cu o rochie specială

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x