Demet Evgar s-a înconjurat de prieteni și a revenit la pasiunea sa primară: muzica. A cântat acompaniată de chitară și a înduioșat inimile tuturor, chiar în prag de sărbătoare

Publicat pe 26.12.2022 la 18:26 Actualizat pe 26.12.2022 la 20:07

În seara de Crăciun, Demet Evgar a încântat publicul cu vocea sa melodioasă. Actrița din Flăcările Destinului a emoționat audiența cu interpretarea emoționantă.

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

TV Happy

Demet Evgar a fost o gazdă fabuloasă în seara de Crăciun. Vedeta înconjurată de prieteni a făcut spectacol când a pus mâna pe microfon și-a început să cânte. Alături de un coleg priceput, care a menținut atmosfera cu chitara, actrița a topit inimile tuturor! Cei apropiați ei au fost încântați să o vadă cântând și au încurajat-o să își continue urmărirea pasiunii.

Demet Evgar și-a surprins comunitatea cu ultimul filmuleț în care apare cântând, după o lungă perioadă de pauză

Demet a declarat că a început să cânte încă din copilărie, însoțită de un prieten care cânta la chitară, și că muzica a avut întotdeauna un rol important în viața sa. Ea a mărturisit că îi place să cânte atât pentru ea, cât și pentru ceilalți.

Demet a avut o carieră de succes în industria de divertisment din Turcia, dar a spus că nu se va opri aici. Ea își dorește să continue să cânte și să revină în forță pe micile și marile ecrane atât în calitate de actriță, cât și de artistă.

Actrița a transmis și un mesaj comunității sale: "A fost o noapte magica. Salutări tuturor prietenilor, fie ca sunt lângă noi sau nu, în această noapte. A fost o mare bucurie să fim pe scena noastră mică alături de Ceylandji și dragul meu Cenk. Și, bineînțeles, cântecul minunat al prietenului meu @gorkemyeltan și @mehmetgureli, "Ușurelul"."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Demet Evgar a publicat un videoclip din momentul în care a revenit pe scenă în calitate de cântăreață, după ani de pauză. Imaginile care au emoționat inimile admiratorilor

Demet Evgar a fost dintotdeauna îndrăgostită de muzică și a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Cu timpul, a devenit un nume cunoscut în industria muzicală turcească și a început să apară în diverse seriale și filme.

Demet Evgar este o artistă talentată care reușește să aducă viață personajelor pe care le interpretează și să transmită emoții puternice prin intermediul artei sale.

Demet Evgar este o actriță de origine turcă, în vârstă de 40 de ani, cunoscută pentru rolurile sale în lungmetraje și seriale TV. Aceasta are o carieră activă la teatru, unde a și debutata la începuturile sale în lumea actoriei.

Actrița a luptat pentru a oferi actorilor mai multe locuri unde să își poată dezvolta talentul. Ea a fondat instituții de teatru precum „Pangar”, „Hata Yapım Atölyesi”, „Müșterek”, „Multi Arts Production”. Evgar s-a născut în Manisa în 1980, iar familia sa paternă este de origine albaneză, iar o altă parte a familiei sale este de origine turcă.

Citește și: Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională

În articolul

Demet Evgar s-a înconjurat de prieteni și a revenit la pasiunea sa primară: muzica. A cântat acompaniată de chitară și a înduioșat inimile tuturor, chiar în prag de sărbătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x