Demet Özdemir a primit un premiu important în Italia pentru activitatea sa. Despre ce e vorba

Publicat pe 31.08.2023 la 12:47 Actualizat pe 31.08.2023 la 13:23

Pentru faimoasa Demet Özdemir a fost adusă o nouă recunoaștere internațională. De data aceasta vorbim despre un premiu pe care l-a primit în Italia.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Demet Özdemir a primit un premiu important în Italia pentru activitatea sa

Instagram

Demet Özdemir este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A câștigat recent un premiu important în Italia pentru activitatea sa.

Demet Özdemir a primit un premiu important în Italia pentru activitatea sa

A primit premiul pentru “Cea mai bună actriță la nivel internațional” în cadrul celei de-a 21-a ediție a Kineo Award Ceremony care a avut loc ca parte a Venice Film Festival. Acest eveniment a fost stabilit în 2001 de către Ministerul Italian de Cultură și Asociația Criticilor de film din Italia și organizat ca parte a Festivalului de Film de la Veneția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul evenimentului, premiile sunt determinate de către audiență și juriu. Printre cei premiați s-au aflat și Oliver Stone, Mads Mikkelsen, Siena Miller și Olga Kurylenko. Kineo Award va avea loc pe data de 2 septembrie și vor participa nume precum Julian Schnabel and Laura Morante, dar și faimoasa Demet Özdemir.

Citește și: Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”. Demet Özdemir joacă rolul de protagonistă

Vedeta joacă în prezent rolul de protagonistă în “Numele meu este Farah”, serial care o aduce în fața fanilor alături de Engin Akyürek. Primul episod a fost transmis pe 1 martie 2023 și s-a ajuns la un total de 14 apariții. Pregătirile pentru cel de-al doilea sezon au început, iar filmările preliminare sunt în desfășurare. Povestea de iubire dintre Engin Akyürek și Demet Özdemir a surprins fără doar și poate fanii.

După divorțul de Oğuzhan Koç, faimoasa Demet Özdemir a început o nouă poveste de iubire cu artistul grec DJ Sergio. Viața sa personală rămâne fără doar și poate în luminile reflectoarelor. Vedeta și-a sărbătorit recent mama și a publicat o serie e fotografii alături de aceasta. În mediul online, internauții i-au lăsat nenumărat comentarii cu privire la acest eveniment.

“Frumusețea sa este genetică”, “E clar de unde a moștenit frumusețea”, au spus fanii. Cât despre Demet Özdemir, aceasta a scris “sunt aici mereu pentru tine, mamă”.

Hande Erçel și Demet Özdemir, pe lista celor mai apreciate vedete din Turcia

Printre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual se numără Hafsanur Sancaktutan, partenera de platou a lui Kerem Bürsin, dar și faimoasele Hande Erçel și Demet Özdemir. Cea din urmă a reușit să se mențină o bună perioadă de timp în top, dat fiind proiectul Numele meu este Farah.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al serialului “Numele meu este Farah” cu Demet Özdemir se arată mult mai promițător. Cum i s-a schimbat viața vedetei odată cu acest proiect

Se află în prezent pe locul trei într-o listă din săptămâna 15-21 august 2023. A filmat alături de Can Yaman în Vis de iubire și acum toată lumea se întreabă dacă cei doi vor mai juca în viitor într-o producție de succes. S-a spus chiar că ar forma un cuplu, însă pe data de 28 august 2022, actrița s-a căsătorit cu Oğuzhan Koç, însă după doar 8 luni au divorțat.

În prezent, vedeta din Turcia se bucură de iubirea partenerului său Sergio. Născut pe 26 februarie 1992 în Kocaeli, este cea mai mică membră dintre cei trei copii. De la separarea părinților, a locuit în Istanbul cu mama și sora sa. A fost dansatoare, iar între 2011 și 2013 a luat lecții de actorie. Printre primele sale apariții au fost între 2013 și 2014.

În articolul

Demet Özdemir a primit un premiu important în Italia pentru activitatea sa. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x