Demet Özdemir a publicat o fotografie alături de Engin Akyürek după zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç. Cine este actorul care îi este alături pe platourile de filmare

Publicat pe 03.04.2023 la 09:29 Actualizat pe 03.04.2023 la 10:33

Demet Özdemir a publicat o fotografie alături de Engin Akyürek după zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç. Cine este actorul care îi este alături pe platourile de filmare.

Demet Özdemir poartă o rochie albă cu bretele subțiri și zâmbește

emet Özdemir a publicat o fotografie alături de Engin Akyürek după zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç

Happy Channel

Demet Özdemir a confirmat zvonurile legate de relația din prezent alături de partenerul său, Oğuzhan Koç. Cei doi s-au căsătorit în 2022, însă problemele au apărut la scurtă vreme.

Demet Özdemir a publicat o fotografie alături de Engin Akyürek după zovnurile despărțirii de Oğuzhan Koç

Primele declarații au fost făcute chiar de către vedeta din “Vis de iubire” ce a ținut să lămurească mai multe situații apărute până în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vreau să spun ceva despre relația mea cu Oğuzhan și chiar despre cea dinainte de căsătorie. Nu am vorbit niciodată despre viața mea privată. Probleme apar în fiecare relație și se rezolvă. Poate o să apărem mână în mână în curând și din această privință și din această privință nu doresc să vorbesc despre asta acum.”, a declarat Demet Özdemir. Alte zvonuri au venit să îi anunțe pe fani că actrița s-ar fi mutat din casa în care locuia cu soțul său, fiind o decizie definitivă.

Citește și: Secvente inedite cu Demet Özdemir din filmul “Adım Farah” (Numele meu este Farah). Ce au putut vedea admiratorii

“Zvonurile nu sunt adevărate, nu am părăsit casa.”, a mai spus vedeta din Turcia. Jurnalistul Birsen Altuntaş a semnalat faptul că vedeta și-a fi înșelat soțul cu regizorul serialului pentru care joacă în prezent.

“Este foarte ușor să aduci speculații. Să vă fie rușine pentru limbajul violent și actele de rușinare publică. În timp ce trecem prin vremuri grele, nu trebuie să uităm că solidaritatea este cea care ne va ghida în viitor. Fac acest anunța din cauza cuvintelor care mi-au fost adresate, atât mie cât și prietenelor căsătorite. Nu o să las violența asta să ridice suspiciuni asupra mea.”, a mai spus. După zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç, actrița a publicat o imagine alături de Engin Akyürek. Cei doi apar zâmbind pe platourile de filmare. Serialul Adım Farah îi aduce pe cei doi actori împreună și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe micile ecrane.

Lucruri pe care nu le știai despre Engin Akyürek

Engin Akyürek este cunoscut de lumea întreagă pentru rolurile sale din cele mai importante producții turcești. S-a născut pe 12 octombrie 1981 în Ankara. Nu a urmat școli de actorie sau alte cursuri, însă talentul său natural l-a adus aproape de fanii din întreaga lume. A primit premiul International Emmy Award pentru cea mai bună performanță. Printre producțiile de succes în care a jucat se numără Sefirin Kizi, Çocuklar Sana Emanet. A Small September Affair, Kara Para Ask, Fatmagül'ün Suçu Ne, Yabanci damat.

Citește și: Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç după zvonurile despărțirii de faimoasa Demet Özdemir. Ce se petrece de fapt între tinerii căsătoriți

În prezent joacă alături de faimoasa Demet Özdemir în serialul “Adım Farah”, una dintre cele mai așteptate producții din Turcia. Povestea dintre Tahir și Farah a reușit să emoționeze fanii încă de la primele cadre. În ceea ce privește relația cu Oğuzhan Koç, aceasta a mărturisit că în fiecare moment dificil, trebuie să ne amintim de fiecare dată clipele de iubire.

“Totul este criticat, totul de destrabă, din păcate. Momentele reale, nici critica nici validarea nu pot depăși acele momente. Salvați acele momente. Uitați-vă la fotografii, este atât de multă iubire, atât de multă dragoste.”, a spus vedeta. Cu 15 milioane de prieteni virtuali, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

În articolul

Demet Özdemir a publicat o fotografie alături de Engin Akyürek după zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç. Cine este actorul care îi este alături pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x