Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç după zvonurile despărțirii de faimoasa Demet Özdemir. Ce se petrece de fapt între tinerii căsătoriți

Publicat pe 27.03.2023 la 13:47 Actualizat pe 27.03.2023 la 15:30

Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç după zvonurile despărțirii de faimoasa Demet Özdemir. Ce se petrece de fapt între tinerii căsătoriți.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins și Oğuzhan Koç poartă un tricou negru negru și o geacă verde

Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç după zvonurile despărțirii de faimoasa Demet Özdemir

Instagram/ Profimedia Images

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit în 2022, însă deja întâmpină probleme în căsnicie. Actrița din “Vis de iubire” a transmis un mesaj public celor care încearcă să depisteze lucrurile din viața sa personală.

Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç după zvonurile despărțirii de faimoasa Demet Özdemir

Cel mai îndrăgit personaj interpretat până la ora actuală de către Demet Özdemir este “Sanem” din “Vis de iubire”, serial în care a jucat alături de Can Yaman. În viața reală, vedeta s-a căsătorit cu artistul Oğuzhan Koç în luna august a anului 2022. S-a crezut că și-a întâlnit iubirea vieții, însă în prezent lucrurile stau cu totul altfel în viața sa personală. Cu doar câteva luni după căsnicie, îndrăgostiții trec printr-o criză matrimonială. De cele mai multe ori, actrița nu și-a dezvăluit publict planurile pe care le-a construit în sânul familiei, însă de data aceasta s-a arătat deranjată de comentariile apărute în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Orice căsnicie are probleme și se rezolvă mai devreme sau mai târziu. Poate că vom apărea ținându-ne de mână în curând și de aceea nu vorbesc despre această dispută prea mult.”, a declarat Demet Özdemir unui jurnalist de la Al Bawaba, arată tv.nova.cz. Potrivit aceleiași surse, s-a spus chiar că vedeta ar fi părăsit locuința conjugală. Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç au venit în mediul online.

Citește și: Demet Ozdemir s-a îmbrăcată în “aur”. Rochia care a creat un efect vizual spectaculos. Actrița dezvăluie o altă latură a sa

“Totul este bine, prieteni. Nu înțeleg de ce se face atâta vâlvă.”, a declarat artistul, potrivit crush.news. După petrecerea organizată cu ocazia de naștere a lui Oğuzhan Koç, actrița ar fi plecat plângând. Ulterior, vedeta ar fi primit un buchet de flori și o vizită surpriză pe platourile de filmare din partea soțului său.

“Știrile nu sunt adevărate. Nu am plecat de acasă.”, a declarat Demet Özdemir. S-a zvonit faptul că vedeta ar avea o relație de iubire cu producătorului noului serial în care joacă, acesta fiind de asemenea căsătorit.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç au probleme în căsnicie

Cu toate că se regăsește într-o perioadă dificilă din punct de vedere personal, Demet Özdemir le transmite fanilor să-și îndrepte atenția în continuare către victimele afectate de cutremurele din Turcia. Atacatul îndreptat asupra sa în ceea ce privește infidelitatea va fi stopat pe care legală, așa cum a declarat chiar îndrăgita vedetă, Aceasta a menționat că nicio femeie nu este nevoită să treacă printr-o astfel de situație.

Citește și: Demet Özdemir răspunde acuzațiilor legate de separare. Ce spune vedeta despre căsnicia cu Oğuzhan Koç

Pe vremea când a împărțit același platou de filmare cu Can Yaman, s-a zvonit chiar că ar fi format un cuplu, dar care nu ar fi funcționat pe o perioadă lungă de timp. În prezent, Demet Özdemir are rolul de protagonist în seria “Adım Farah”. Cât despre actorul turc, acesta a petrecut o lungă perioadă de timp de departe de Italia, orașul care l-a adoptat de ceva vreme. De ziua sa de naștere, actrița din “Vis de iubire” a ținut să realizeze un act de caritate pentru victimele afectate de cutremure. A strâns bani pentru aceștia, într-o strângere organizată în mediul online.

“Ieri a fost ziua mea, după cum știți. Aș vrea să le mulțumesc tuturor fanilor care au participat la strângerea tuturor donațiilor într-un timp foarte scurt.”, a scris vedeta.

În articolul

Primele declarații ale lui Oğuzhan Koç după zvonurile despărțirii de faimoasa Demet Özdemir. Ce se petrece de fapt între tinerii căsătoriți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x