Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah. Ce răspuns i-a oferit Engin Akyürek

Publicat pe 03.01.2024 la 12:19 Actualizat pe 03.01.2024 la 13:31

Demet Özdemir a finalizat proiectul Numele meu este Farah în decembrie 2023. Actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online cu această ocazie.

actrița poartă părul lung, desprins

Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah

Instagram

Atunci când ne uităm la cifrele seriei Numele meu este Farah putem pretinde că nu a avut niciodată vreo șansă în țara de origine. Cu toate acestea, proiectul a fost lăudat de fanii din toată lumea în mediul online. A impresionat cu o disrtribuție de excepție, iar Demet Özdemir și Engin Akyürek au fost cu adevărat magistrali.

Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah

Chiar dacă fanii din Turcia nu au pus accentul pe ceea ce s-a petrecut în fața micilor ecrane, se pare că urmăritorii din toată lumea au aplaudat cu adevărat eforturile. Simpla alăturare a faimoșilor Demet Özdemir și Engin Akyürek a reușit să se ofere fanilor entuziasmul necesar.

“Și numele meu este Farah. Cu tot timpul care a trecut m-am uitat cu plăcere la fiecare prioiect care s-a schimbat și s-a dezvoltat. A fost un proces în care am fost părtașă la bătăliile unei femei curajoase. Am lucrat cu o echipă minunată, aș vrea să mulțumesc tuturor de la început până la final. Cel mai mult îi mulțumesc lui Engin Akyurek pentru că a fost acolo pentru mine. Ceea ce mi-ai oferit este foarte valoros. Este un proiect pe care nu cred că l-aș fi realizat fără tine. Am învățat multe de la voi, toți maeștrii cu care am lucrat. La revedere, Farah. Sper că te-am lăsat mai puternică decât la începutul carierei.”, a scris vedeta.

Aceasta are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt fără doar și poate momente surprinse pe platourile de filmare. Ultimul episod al seriei Numele meu este Farah a fost difuzat pe 30 decembrie 2023. Engin Akyürek a fost cel care a ținut să lase un mesaj emoționant pentru colega sa de platou, la scurtă vreme de la finalizarea filmărilor.

“Demet, ai fost un dar.”, a scris actorul, arată ensonhaber.com.

Numele meu este Farah va rămâne în atenția publicului

Cu toate că nu a reușit să atragă atenția publicului din Turcia, serialul Numele meu este Farah s-a clasat în mediul online pe cele mai bune locuri ale preferințelor. După ce a primit mai multe valuri de critici a reușit să se redreseze.

Citește și: Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”. Demet Özdemir joacă rolul de protagonistă

Modificările realizate în sezonul doi au devenit mai mult decât momente de entuziasm pentru fani. Nu au reușit totuși pentru a continua proiectul într-un alt sezon. Episodul 23 a fost unul dintre preferatele telespectatorilor.

Farah și Tahir l-au conving pe Behnam de faptul că Kerimșah are nevoie încă o dată de un transplant. Ulterior, lucrurile nu au devenit tocmai ușoare pentru Farah și Tahir. Mehmet cooperează cu fratele Tahir pentru a-și demonstra inocența. La scurtă vreme, Mehmet revine în poliție, dar surprizele nu se opresc pentru cei doi frați. Născută pe 26 februarie 1992 în izmit, a devenit mai mult decât ambițioasă pentru a-și îndeplini proiectele profesionale. A fost căsătorită cu Oguzhan Koc între 2022 și 2023, însă totul s-a destrămat.

În articolul

Demet Özdemir a publicat un mesaj emoționant la finalul proiectului Numele meu este Farah. Ce răspuns i-a oferit Engin Akyürek

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x