Demet Ozdemir, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare, într-o rochie pe care nu oricine o poate purta. Cum arată actrița din "Vis de iubire"

Publicat pe 12.10.2021 la 17:36 Actualizat pe 12.10.2021 la 18:11

Demet Ozdemir este o femeie în toată regula, care își asumă formele și nu îi este teamă să îmbrace ținute îndrăznețe. Actrița care a făcut furori în telenovela “Vis de iubire” a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie superbă. Ipostaza în care nu a mai fost văzută până acum.

Demet Ozdemir

TV Happy

O știm pe Demet Ozdemir din telenovela în care a jucat alături de Can Yamna,a colo s-a impus ca o fire sensibilă și în același timp puternică, calități care au fost dublate de senzualitatea sa care nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor de telespectatorii care au urmărit-o cu atât de mult drag.

Cum arată Demet Ozdemir într-o rochie care îi evidențiază trupul filiform

Chiar dacă perioada de glorie a trecut, Demet Ozdemir continuă să facă furori atât pe micile ecran, când mai apare, cât și în mediul online, acolo unde ține legătura cu prietenii virtuali.

De curând, actrița a îmbrăcat o rochie galbenă, superb, din satin, care i-a evidențiat trupul splendid. Rochia i se așează perfect pe trup, iar look-ul a fost completat de o coafură lejeră și un machiaj care i-a evidențiat trăsăturile naturale.

Citește și: Demet Ozdemir, fără pic de machiaj pe chip. Adevărul despre ce vedem în pozele vedetelor

Aceasta a impresionat comunitatea, care nu a întârziat să-și arate aprecierea. Postarea sa a ajuns în scurt timp la peste jumătate de milion de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a reușit să atragă din nou presa asupra sa, după ce s-a fotografiată așa cum puțini au avut ocazia să o vadă, fără sutien.

Citește și: Demet Ozdemir, abdomen de fier. Prezență diafană pe micul ecran, sexy în viața reală

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 14,1 milioane de urmăritori.

De curând au apărut zvnuri care spun că Demet Ozdemir nu mai este într-o relație cu iubitul său, Oğuzhan Koç.

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate. Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere. Motiv pentru care în prezent filmează pentru o nouă producție, intitulată “Doğduğun Ev Kaderindir” („Casa mea, destinul meu”).

În articolul

Demet Ozdemir, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare, într-o rochie pe care nu oricine o poate purta. Cum arată actrița din "Vis de iubire"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x