Demet Özdemir impresionează fanii cu un nou look. Vedeta din “Vis de iubire” apare în paginile unei celebre reviste cu părul într-o altă nuanță

Publicat pe 08.12.2022 la 12:41 Actualizat pe 08.12.2022 la 13:52

Demet Özdemir impresionează fanii cu un nou look. Vedeta din “Vis de iubire” apare în paginile unei celebre reviste cu părul într-o altă nuanță.

Demet Özdemir poartă o cămașă albastră și are părul prins în coc

Demet Özdemir impresionează fanii cu un nou look în paginile revistei "Vogue"

Instagram

Demet Özdemir este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual. A devenit îndrăgită datorit numeroaselor personaje pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, iar serialul “Vis de iubire” alături de Can Yaman a devenit de-a dreptul un fenomen. Acum impresionează în cel mai recent număr al revistei Vogue Turcia.

Demet Özdemir impresionează fanii cu un nou look. Cum arată vedeta din “Vis de iubire” în paginile revistei Vogue

Nu este pentru prima oară când faimoasa vedetă din Turcia reușește să atragă atenția asupra sa cu aparițiile în mediul online. Dacă pe micile ecrane interpretează personaje îndrăgite, pe rețelele sociale își arată întotdeauna adevărata natură. În ediția din decembrie – ianuarie a revistei Vogue Turcia, Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o lumină nouă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a optat pentru o coafură inedită. De fapt, aceasta a purtat o perucă de culoare roșie și fanii au asemănat-o cu starul internațional, Jennifer Lopez. Publicația a caracterizat-o într-un mod cu totul special, o introducere pe care mulți i-ar atribui-o fără doar și poate.

Citește și: Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor. Cum se antrenează actorul pentru a intra în pielea personajelor

“Un nume care a devenit mai proeminent cu fiecare etapă și care a reușit să se adapteze noilor curente în fiecare proiect.”, a scris Vogue despre Demet Özdemir. Vedeta a purtat un body negru și cizme de lac de aceeași culoare. Pe cap a optat pentru o pălărie modernă, iar machiajul a reușit să îi scoată în evidență ochii.

“Am locuit într-un loc foarte mic, vedeam strada de la geam și m-am gândit că nu era de ajuns pentru mine. Acum mă gândesc cu nostalgie că și în copilărie îmi doream mereu mai mult. Probabil a început de acolo, pentru că succesul și experiența n-au fost îndeajuns pentru mine. M-au făcut să cred că mereu am ceva de învățat și că îmi doresc mai mult cu fiecare ocazie.”, au fost declarațiile lui Demet Özdemir în cel mai recent număr Vogue.

Rochia purtată de faimoasa Demet Özdemir în cadrul Golden Butterfly Awards, comparată cu o folie de aluminiu

Reușește să uimească de fiecare dată, iar evenimentul Golden Butterfly Awards nu a făcut excepție. Demet Özdemir a îmbrăcat o rochie aurie care a reușit să uimească fanii din mediul online. Dacă mulți au lăudat-o pentru alegerea curajoasă, au fost și voci care au vorbit despre o comparație îndrăzneață între o folie de aluminiu și ținuta purtată de actrița din “Vis de iubire”. Căsătorită cu Oğuzhan Koç în 2022, aceasta a preferat să petreacă un timp departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Özge Özpirinççi petrece timp de calitate alături de partenerul său, Burak Yamantürk. Cei doi nu uită de momentele romantice împreună

“Să fii diferită este mai bine decât să fii obișnuită”, “Arată ca o folie de aluminiu”, “Este foarte drăguț”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Vedeta va juca în serialul “Farah” în rol principal. Demet Özdemir are peste 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a urcat peste 900 de fotografii și filmulețe. Născută pe 26 februarie 1992, și-a dezvoltat de-a lungul timpului o carieră de succes pe micile ecrane. A jucat în seriale precum “Vis de iubire” și “Love tactics”, dar și “Between the world and us”.

În articolul

Demet Özdemir impresionează fanii cu un nou look. Vedeta din “Vis de iubire” apare în paginile unei celebre reviste cu părul într-o altă nuanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x