Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor. Cum se antrenează actorul pentru a intra în pielea personajelor

Publicat pe 07.12.2022 la 12:53 Actualizat pe 07.12.2022 la 13:56

Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor. Cum se antrenează actorul pentru a intra în pielea personajelor.

Can Yaman poartă o cămașă albă deschis la gât și are părul lung

Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor

Profimedia Images

După o serie de fotografii în colaborare cu un celebru brand, Can Yaman revine în atenția fanilor din mediul online cu o filmare din spatele camerelor de filmat. Nu mai este niciun secret faptul că actorul are grijă de corpul său pentru a arăta impecabil pe micile ecrane.

Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor

Recent, Can Yaman și-a surprins fanii cu cele mai incendiare fotografii realizate în colaborare cu un celebru brand. Actorul din “Vis de iubire” și-a arătat încă o dată trupul lucrat și a impresionat fanii din întreaga lume. Aproape dezbrăcat, acesta a primit atât critici cât și laude. Cu 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, a postat până acum peste 700 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De la sosirea mea în Italia am simțit că acest brand reprezintă senzualitate și eleganță și am avut șansa de a purta creațiile lor, ceea ce recomand și tuturor cu fiecare ocazie pentru a se simți mândri de felul în care arată. Le mulțumesc lui Stefano și lui Domenico pentru încrederea pe care mi-au arătat-o imediat ce ne-am întâlnit. Sunt mândru de acest proiect ce ne găsește uniți într-un final.”, a declarat Can Yaman, actorul din “Vis de iubire”.

Citește și: Cum are grijă Diletta Leotta de iubitul său la plajă. Imagini incendiare cu jurnalista în costum de baie alături de partenerul ei Loris Karius

Fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, nu este de mirare faptul că au fost create mai multe conturi false de socializare ce îl au în centru. Cu toate acestea, de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, Can Yaman își anunță fanii pe internet și direcționează către realitate. În cel mai recent videoclip postat pe rețelele sociale, acesta apare călărind și antrenându-se pentru rolul din “El Turco”. De asemenea, se antrenează alături de colegi de echipă cu sabia. Cu peste 7 mii de comentarii, acesta a specificat că în prezent se află în Budapesta.

Can Yaman se află în Budapesta pentru antrenamentele noului serial, “El Turco”

Can Yaman urmează să-și prezinte noul proiect professional în fața fanilor. Este vorba despre “El Turco”, un nou serial ce îl va avea ca protagonist pe celebrul actor. Printre puținele lucruri neștiute despre acesta până acum se numără și faptul că este unicul copil la părinți. De asemenea, aceștia s-au despărțit când el era doar un copil.

Citește și: Diletta Leotta a îmbrăcat un costum mulat cu decupaje pe tot corpul. Aparitia care cere priviri atente

A scos pe piață o carte despre viața sa, acolo unde vorbește de toată traiectoria profesională, dar și despre relațiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului. S-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul și obișnuiește să-și antreneze trupul cu exerciții de box, crossfit și calistenice.

“Faima mă onorează, chiar dacă uneori mi se pare că are efectul secundar pentru că uneori nu pot să-mi petrec zilele atât de liniștit pe cât aș vrea. Trebuie să mă calmez și să corespund intereselor fanilor.”, a declarat Can Yaman. A trăit mai bine de 1 an în Italia și a recunoscut că a reînvățat limba, dat fiind faptul că joacă în serialul “Viola come il mare” alături de Francesca Chillemi, una dintre actrițele iubite.

În articolul

Can Yaman din “Vis de iubire” își surprinde fanii cu o zi din viața petrecută în spatele camerelor. Cum se antrenează actorul pentru a intra în pielea personajelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x