Demet Ozdemir, în alertă! Ce se va întâmpla cu serialul Adim Farah (Numele meu este Farah). Obiectivul producției este amenințat din cauza rezultatelor slabe

Publicat pe 30.10.2023 la 18:27 Actualizat pe 30.10.2023 la 18:51

Chiar și atingerea pragului de 26 de episoade, care era obiectivul serialului Adım Farah, este acum amenințată! Deși vorbimd e o producție foarte bună, simplul fapt că nu aduce rezultatele scontate, riscă să iasă de pe TV și să aibă un final mai scurt.

Demet Özdemir and Engin Akyürek

Instagram

Serialul Adım Farah a rămas în amintirea tuturor ca o producție care nu a reușit niciodată să se ridice la așteptările publicului, începând chiar de la debut. Chiar și speranțele privind îmbunătățirea calității poveștii și adăugarea de noi actori în cel de-al doilea sezon au dispărut.

Demet Özdemir și Engin Akyürek sunt în alertă! Ce se poate întâmpla cu serialul în care cei doi actori joacă

Demet Özdemir și Engin Akyürek au fost principala salvare a serialului până acum. Fără acești doi actori de impact și fără succesul în vânzările internaționale, ar fi fost o surpriză ca serialul Adım Farah să rămână pe micile ecrane atât de mult timp.

Publicul a fost profund dezamăgit când s-a aflat că serialul nu va mai fi difuzat în serile de miercuri, ci va fi mutat la zilele de sâmbătă, pentru a nu mai ocupa un calup important în cursul săptămânii, având în vedere că nu livra cifrele care să-l claseze ca producție de prime-time.

Al 18-lea episod al serialului Adım Farah va fi difuzat sâmbătă, pe 4 noiembrie. Trebuie subliniat că, în fața concurenței puternice a celorlalte două seriale, Gönül Dağı și Kardeșlerim, proiectul Fox TV intitulat Kader Bağları a rezistat doar 5 episoade, iar nici duo-ul format din Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan nu a putut prelungi existența sa, scrie seriesturkish.com.

S-a vorbit întotdeauna despre un număr garantat de 26 de episoade pentru Adım Farah, iar acest lucru era bazat pe succesul său în vânzările internaționale. Cu toate acestea, chiar și atingerea acestui număr este acum o necunoscută, devenind o situație riscantă pentru Fox TV.

Engin Akyürek și Demet Özdemir ar putea fi afectați la nivel de imagine de insuccesul producției Adım Farah

Engin Akyürek și Demet Özdemir muncesc din greu pe platou, având un program încărcat. Fanii celor două celebrități, prezenți pe rețelele de socializare, depun eforturi considerabile pentru a aduce în prim-plan serialul "Adım Farah", cu toate acestea, la nivelul audienței de pe tv nu se văd încă schimbări.

Pentru Engin Akyürek și Demet Özdemir, se desfășoară acum un proces foarte dificil. Presa turcă relatează că există oameni siderati de faptul că serialul "Adım Farah," care este atât de popular și care aduce în prim-plan doi actori pe care mulți fani îi adoră, și care are o intrigă captivantă, înregistrează ratinguri atât de scăzute.

Problematic este că odată ce unii dintre cei mai mari actori nu au succes cu o producție pe care se mizează mult, le va scădea puterea imaginii pentru proiectele viitoare, inclusiv în industria filmului, ceea ce ar însemna scăderi semnificative a bugetelor pe care le-ar putea încasa și nu vor mai atrage atât de mult sponsori și proiecte.

În articolul

Demet Ozdemir, în alertă! Ce se va întâmpla cu serialul Adim Farah (Numele meu este Farah). Obiectivul producției este amenințat din cauza rezultatelor slabe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x