Demet Ozdemir, în costum de baie. Cum arată trupul celei mai admirate acțrite. După divorț a ales liniștea mării

Publicat pe 06.06.2023 la 21:03 Actualizat pe 06.06.2023 la 21:26

Demet Odemir își petrece zilele de vacanță la mare și își încântă fanii cu fotografii splendide. Actrița a publicat pe contul său personal de Instagram mai multe imagini în costum de baie.

Demet Ozdemir

Instagram

Diva le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram imagini incendiare, într-un costum care îi vine perfect. Destinația aleasă este un fabuloasă, care îi oferă o priveliște extraordinară actriței.

După o perioadă tumultuoasă în care a trecut printr-un divorț, actrița a ales să lase deoparte tumultul orașului și să se bucure de zilele însorite ale verii într-un resort desprins parcă din filme.

Cum arată Demet Ozdemir în costum de baie

Demet Ozdemir este conștientă de avantajele sale de seducție pe care le are și nu ezită să le folosească în orice apariție. Puțini sunt cei care au avut ocazia să o vadă până acum pe actriță în costum de baie, iar acest lucru a surprins pe toată lumea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

În luna august a anului 2022, Demet Ozdemir a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă, căsătorindu-se cu Oğuzhan Koç. La doar opt luni de la momentul în care cei doi și-au jurat iubire, divorțul a fost făcut public printr-un mesaj transmis de vedetă. Deși unii sceptici bănuiau că cei doi nu mai sunt în relații tocmai bune, cei doi s-au ferit să le scape orice detaliu. De curând, actrița a confirmat că a divorțat de soțul ei, iar mesajul i-a indignat pe mulți.

Despre căsătoria dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a discutat mult timp, însă puțini se așteptau ca după doar opt luni de mariaj, cei doi să-și încheie socotelile. Fanii actriței au fost sceptici multă vreme cu privire la veridicitatea afirmațiilor potrivit cărora celebra actriță ar fi avut probleme cu soțul ei, Oğuzhan Koç, pentru o vreme.

Demet Özdemir a făcut următoarea declarație pe contul ei de Instagram: "Este adevărat că nu am reușit să ne gestionăm căsnicia pentru o vreme și am decis să o încheiem.

Știm că această decizie pe care am luat-o cu respect înțelegere din ambele părți va afecta și familiile, rudele noastre. Facem tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit acest proces în cel mai delicat mod posibil, fără a-i supăra sau a-i epuiza.

Vă rugăm pe dumneavoastră, membrii presei noastre, să abordați acest proces cu aceeași sensibilitate", a transmis actrița.

În articolul

Demet Ozdemir, în costum de baie. Cum arată trupul celei mai admirate acțrite. După divorț a ales liniștea mării

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x