Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

Publicat pe 31.08.2022 la 09:46 Actualizat pe 19.03.2023 la 18:31

Demet Özdemir a postat imagini inedite de la nunta faimoasă cu Oğuzhan Koç. Cum au fost văzuți cei doi îndrăgostiți prin ochii cameramanilor.

Demet Özdemir poartă o bluză roșie cu mâneci

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Happy Channel

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să se facă cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat. Atât alături de vedete celebre, cât și de oameni mai puțini cunoscuți, aceasta s-a remarcat prin frumusețe și talent. În prezent se bucură de dragostea partenerului său de viață și prezintă în mediul online cea mai recentă etapă din viața sa.

Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir

Protagonista serialului “Vis de iubire” și-a unit destinul cu cel al artistului de origine turcă, Oğuzhan Koç. După o relație cu năbădăi, cei doi au decis că nu pot trăi unul fără celălalt și au luat cea mai sigură cale, cea a măritișului. Demet Özdemir și-a ținut la curent fanii din mediul online pe tot parcursul procesului, asta pentru că au existat mai multe momente inedite de-a lungul acestor zile.

Dacă până acum îndrăgostiții și-au amânat nunta din cauza considerentelor profesionale, cu doar două zile înainte de marele eveniment, planurile au fost din nou puse pe pauză. Vremea capricioasă le-a venit de hac celor doi, însă în cele din urmă totul a fost așa cum au visat. Imaginile din ziua nunții au fost postate chiar pe contul de socializare al vedetei, într-un videoclip de-a dreptul emoționant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 15 milioane de fani pe Instagram, Demet Özdemir a primit peste 10 mii de comentarii din partea internauților în drept imaginilor fermecătoare. De asemenea, peste 800 de “inimioare” au lăsat fanii pentru a-și arăta aprecierea.

Citește și: Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”. Află detalii inedite despre îndrăgita actriță

“Ești așa frumoasă și ce frumos a fost la nuntă, am rupt ringul de dans”, “Să fiți fericiți, sunteți minunați”, „Mă minunez și continui să mă uit la cât de frumoasă ești”, au fost câteva dintre cuvintele lăsate în mediul online.

Care a fost cea mai stilată vedetă de la nunta faimoasei Demet Özdemir din “Vis de iubire”

Nunta dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii. Cu toate că s-a petrecut chiar la finalul lunilor călduroase, a avut la fel de mult succes iar invitații s-au distrat pe măsură. Cei 600 de invitați au venit din mai multe pături sociale. Prieteni sau colegi actori și artiști ai celor doi, au avut șansa de a se bucura alături de îndrăgostiți.

Protagonista din “Vis de iubire” și partenerul său s-au logodit în luna iunie a acestui an și nu au așteptat prea mult până să-și spună jurămintele în fața lui Dumnezeu. Mireasa a decis să poarte trei rochii inedite, iar prima pentru care a optat a fost o ținută creată de Eda Güngör Museum of Fine Clothing.

Ulterior, Demet Özdemir i-a uimit pe invitați cu o rochie creată de Nihan Peker și pentru petrecerea de final a optat pentru o creație Alexander McQueen. De cealaltă parte, mirele a optat pentru un costum cu papion, iar consultantul vestimentar al celor doi a fost Rutkay Öziş. Dansul mirilor a fost “You’re in my mind” de la Zeki Müren.

Citește și: Cine este Merve Çağıran din serialul “Inimă rănită”. Află detalii despre faimoasa vedetă

Printre invitați s-a aflat și frumoasa actriță Hande Doğandemir ce a uimit cu o rochie neagră și bijuterii aparte. Frumusețea sa nu a fost trecută cu vederea, iar fanii din mediul online i-au lăsat mai multe comentarii și aprecieri. O altă artistă care a reușit să uimească a fost Pelin Karahan. Rochia i-a lăsat la vedere mai multe părți ale corpului. Potrivit Seriesturkish.com, Deniz Baysal a reușit să fure privirile tuturor cu rochie roșie cu crăpătură pe picior. Toți cei prezenți la eveniment au postat fotografii în mediul online folosind hashtagul #DemetOğuzhanWedding ( Nunta lui Demet și a lui Oguzhan).

În articolul

Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x