Demet Ozdemir revine în forță, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Cum s-a fotografiat vedeta

Publicat pe 20.07.2022 la 17:42 Actualizat pe 20.07.2022 la 17:46

Demet Ozdemir a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, însă s-a vindecat și a revenit în forță în mediul online și și-a reluat activitatea de zi cu zi.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

TV Happy

Tânăra actriță este una dintre cele mai îndrăgite figuri din industria cinematografiei, devenit extrem de cunoscută datorită rolurilor pe care le-a avut în producții mari. Acesta este iubită și de branduri mari, ea fiind imaginea unor campanii asociate unor branduri uriașe.

Din nefericire pentru actriță, ea a fost diagnosticată cu virusul Covid-19 și a avut o perioadă de pauză, dar după ce s-a vindecat și nu a trecut prin complicații, actrița a revenit la activitatea care îi aduce succes.

Cum a fost surprinsă Demet Ozdemir, după ce s-a vindecat de Covid-19

Tânăra brunetă și-a anunțat fanii că s-a vindecat de Covid-19 publicând cu ea o imagine de la locul unde își desfășoară activitatea. Fanii s-au bucurat să o vadă într-o formă excelentă și abia așteaptă să vadă care sunt noile surprize.

Citește și: Demet Özdemir a postat o nouă fotografie în mediul online după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta

Demet Ozdemir este una dintre cele mai iubite actrițe ale Turciei, ea fiind aleasă de marii producători să fie “miezul” din orice producție complexă, care promite succes răsunător. Apariția sa în filme și seriale garantează ascensiunea fulminantă, motiv pentru care actrița nu prea are timp liber, fiind ocupată cu roluri extrem de importante.

Încă de la primele sale apariții, aceasta promitea mult: tânără frumoasă, talentată și entuziasmată de viitor. Sclipirea sa nu a putut fi ignorată, ci cu oamenii potriviți a fost fructificată la maximum, în prezent ea fiind una dintre cele mai scumpe și dorite actrițe din sfera filmelor turcești și a telenovelelor.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Ea a făcut carieră inclusiv ca model, fiind imaginea unor branduri celebre, în special imaginea unui brand extrem de cunoscut de șampoane, care se află și la noi în țară.

În articolul

Demet Ozdemir revine în forță, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Cum s-a fotografiat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x