Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere decolteul. Unde a fost surprinsă vedeta

Publicat pe 07.04.2023 la 09:31 Actualizat pe 07.04.2023 la 10:04

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere decolteul. Unde a fost surprinsă vedeta și cum au reacționat fanii.

Demet Özdemir poartă o bluză fără mâneci și are părul desprins, ondulat

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere decolteul

Instagram

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Este cunoscută pentru rolurile sale din Vis de iubire, Love tactics și Between the world and us. Recent imaginea sa a fost asociată problemelor pe plan personal pe care le are în căsnicia cu Oğuzhan Koç. Cei doi s-au căsătorit în 2022 după ce o perioadă s-au despărțit din cauza neînțelegerilor.

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere decolteul

Cu mulți ani de experiență pe platourile de filmare, faimoasă vedetă reușește să-și construiască o adevărată armată de fani. Oameni din toate colțurile lumii ajung să-și pună întrebări despre viața sa personală și continuă să-i devină prieteni virtuali în mediul online. Astfel, fiecare pas pe care îl face Demet Özdemir este ales cu foarte mare grijă. Reușește să îmbine munca transmisă pe micile ecrane cu cea a promovării produselor pe paginile de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă ipostază o arată pe vedetă îmbrăcată într-o cămașă albă cu decolteul la vedere. A fost surprinsă întinsă pe iarbă, părul lung formând o coroană în jurul său.

“Este sezonul florilor și tu ești o floare între flori”, “Ești frumoasă”, “Îmi place cum zâmbești”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Are peste 15 milioane de internauți ce îi urmăresc postările, dar și peste 900 de fotografii și filmulețe publicate până în prezent. Demet Özdemir și-a propus fără doar și poate să lucreze, fără a opta pentru multe zile de odihnă între pregătiri. Într-unul dintre interviuri a subliniat că nu-și dorește pauze.

Citește și: Demet Özdemir a publicat o fotografie alături de Engin Akyürek după zvonurile despărțirii de Oğuzhan Koç. Cine este actorul care îi este alături pe platourile de filmare

“Nu am foarte mult timp, ajung acasă și dorm. Nu pot să fac nimic diferit. Mereu trebuie să-mi organizez următoarea zi. Ei bine, îmi iubesc munca, îmi place să fiu eficientă.”, a spus vedeta, potrivit seriesturkish.com. Recunoaște că nu-și poate planifica vacanțele într-un mod în care și-ar dori cu adevărat.

“Cu siguranță vom avea o vacanță, nu putem întrăi mereu cu o viață planificată. Îmi dau seama că mi-e foame mult mai târziu, de obicei. De aceea nu pot să-mi planific lucruri, nu pot să planific nimic.”, a menționat. În ceeaa ce privește victimele afectate de cutremure, vedeta spune că nu există loc de critici pentru cei care au ținut să ajute sau nu.

Cum decurg filmările serialului Adım Farah cu Demet Özdemir și Engin Akyürek în rol principal

Cu toate că este o actriță iubită de fanii din toată lumea, Demet Özdemir a primit critici în primul episod din serialul Adım Farah, acolo unde joacă rolul de protagonistă. Formează un cuplu pe micile ecrane cu Engin Akyürek. Imaginile cu cei doi de pe platourile de filmare au împânzit deja internetul și astfel s-a putut observa chimia care îi leagă în mod evident.

Citește și: Demet Ozdemir s-a îmbrăcată în “aur”. Rochia care a creat un efect vizual spectaculos. Actrița dezvăluie o altă latură a sa

Vedeta este în prezent ținta supozițiilor legate de problemele în cuplu, iar recent a publicat o imagine pe contul personal de Instagram, acolo unde apare alături de Engin Akyürek. S-a zvonit că ar fi avut o relație cu producătorul serialului, însă a negat orice idee de acest gen.

“Este exact așa. Ne simțim bine, ne învățăm unul pe altul lucruri valoroase. Bineînțeles că l-am urmat îndeaproape. Echipa noastră este minunată.”, a spus vedeta.

În articolul

Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere decolteul. Unde a fost surprinsă vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x