Demet Özdemir se bucură de zilele de vacanță. Cum a apărut vedeta pe rețelele sociale

Publicat pe 15.07.2024 la 13:27 Actualizat pe 15.07.2024 la 14:18

Demet Özdemir își continuă vacanța și se bucură de zilele călduroase de vară. În trecut, vedeta a menționat că nu a avut zile libere pentru o lungă perioadă.

actriță în fața camerei

Demet Özdemir din Vis de iubire își continuă vacanța

Instagram

Demet Özdemir este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat în Vis de iubire alături de Can Yaman, serial difuzat și pe Happy Channel. Ultimul său proiect profesional, Numele meu este Farah – Adim Farah, a reușit să fie o adevărată surpriză pentru fani.

Demet Özdemir se bucură de zilele de vacanță

Cu toate că a fost descoperită ca și dansatoare, în prezent este o vedetă de talie mondială. Printre serialele în care a jucat de-a lungul timpului se află și Love tactics în 2022, No. 309 între 2016 și 2017, dar și Cilek Kokusu în 2015. În ceea ce privește serialul Camera 309, acesta este o adaptare a seriei coreene din 1994, Fates to love you. Spune povestea unul bătrân bogat care destăinuie cui îi va reveni întreaga sa avere după moarte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Forțat de mama sa, Onur merge la o întâlnire pe nevăzute și o întâlnește pe Lala. Aceasta se desfășoară cum nu se putea mai bine, astfel că cei doi petrec noaptea în camera 309 a unui hotel. Ulterior decid să nu mai vorbească, însă Onur află că Lala este însărcinată. Doi oameni care s-au văzut de două ori în viața lor încep să se îndrăgostească unui de celălalt.

Citește și: Demet Özdemir surprinde cu o ținută extrem de curajoasă. Vedeta a îmbrăcat o rochie roșie cu decolteu

Demet Özdemir a fost căsătorită cu artistul Oğuzhan Koç între 2022 și 2023. Cu toate că mariajul lor a avut o durată de 8 luni, cei doi s-au despărțit în termeni amiabili. Ulterior, vedeta și-a continuat planurile profesionale. Printre toate fotografiile celebrităților realizate în vacanță se numără și cele ale faimoasei Demet Özdemir.

Aceasta a punctat faptul că o lungă perioadă de timp nu a avut momente de odihnă. În prezent are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată în costum de baie.

Postări din vacanță ale celebrităților

Odată cu sosirea verii, actorii au ținut să se lase surprinși în cele mai diferite ipostaze. Aceștia își continuă vacanță și le arată fanilor momente importante din viața lor personală. Chiar dacă unii dintre aceștia rămân discreți, iată că internauții sunt la fel de bucuroși pentru ceea ce se întâmplă.

Citește și: Demet Özdemir se află în Los Angeles. Vezi ce ținută a îmbrăcat vedeta pentru o ieșire în Orașul Îngerilor

“Sirena mea”, “Demet, ne este dor de tine. E momentul să revii cu un nou proiect”, “Nu putea fi mai proastă de atât”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la una dintre postările sale.

Până în prezent, vedeta nu a menționat că și-ar dori să revină pe platourile de filmare. De asemenea, nu a oferit nicio declarație cu privire la acest subiect. Până în prezent, vedeta a apărut în 11 pictoriale, 26 coperte de revistă și multe alte reclame difuzate atât pe rețelele sociale cât și la televizor. A câștigat premii precum Best romantic-comedy tv series cu seria Vis de iubire.

S-a spus că ar fi fost iubita lui Can Yaman, însă cei doi nu au vorbit niciodată despre un astfel de eveniment. De asemenea, nu au fost surprinși în ipostaze amoroase până în prezent.

În articolul

Demet Özdemir se bucură de zilele de vacanță. Cum a apărut vedeta pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x