Demet Özdemir și mama sa apar împreună pe internet. Cele două au o relație specială și fotografiile din mediul online demonstrează acest lucru

Publicat pe 27.04.2023 la 13:08 Actualizat pe 27.04.2023 la 13:51

Demet Özdemir și mama sa, Ayşen Şener, apar împreună pe internet. Cele două au o relație specială și fotografiile din mediul online demonstrează acest lucru.

Demet Özdemir poartă o bluză albastră cu mânecă lungă

Demet Özdemir și mama sa apar împreună pe internet

Instagram

Demet Özdemir este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să se facă recunoscută datorită rolurilor pe care le-a jucat în seriale celebre. Pe plan personal a avut o viață tumultoasă, fiind implicată în varii relații de iubire. Cu toate că s-a căsătorit, relația ei a durat 8 luni de zile.

Demet Özdemir și mama sa apar împreună pe internet într-o fotografie de familie

Cel mai recent proiect profesional în care joacă se numește Adım Farah și este unul dintre serialele mult așteptate pe care vedeta le-a pregătit până acum. Împarte rolul de protagonistă cu Engin Akyürek și pe micile ecrane formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, Aici are rolul unei mămici care încearcă să-și ajute fiul bolnav să trăiască. În viața reală, demonstrează întotdeauna că familia este cea mai importantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, mamei mele! La mulți ani! Îți mulțumesc pentru că sunt fiica ta! Te iubesc foarte mult, dacă încerc să scriu ceva, nu pot, nu pot să exprim în cuvinte eforturile pe care le-ai făcut pentru mine.”, a scris Demet Özdemir din “Vis de iubire” pe 16 august 2020. Într-o altă imagine publicată în vara anului 2020, aceasta s-a lăsat fotografiată alături de întreaga familie și încă o dată a lăsat un mesaj care i-a emoționat pe fani.

Citește și: Demet Özdemir a publicat o fotografie rară din copilărie. Actrița se află în vacanță după o perioadă tumultoasă în viața personală

“Cel mai prețios lucru în viață este familia. Vă iubesc pe toți, să fiți așa mereu. Femeile pe care le îmbrățișez sunt cele mai puternice pe care le-am cunoscut în viața asta.”, a mai scris vedeta. Cu toate că are o relație bună cu părinții săi, mulți știu că aceștia au divorțat atunci când Demet era micuță. Mama acesteia a purtat o rochie gri aurie la nuntă și a zâmbit în toate fotografiile apărute în mediul online. Pe de altă parte, cea mai emoționantă dintre imagini a fost aceea în care s-a îmbrățișat cu tatăl său.

Mărturisiri incredibile făcute de faimoasa Demet Özdemir despre mama sa

Este una dintre cele mai populare actrițe ale ultimilor ani. A jucat în seria Doğduğun Ev Kaderindir și a ținut să facă mărturisiri incredibile despre mama sa în cadrul show-ului Tonight cu İbrahim Selim. Și-a făcut debutul în “Early bird” și a ținut să-și demonstreze talentul în continuare. A împărțit platourile de filmare cu Şükrü Özyıldız în Love tactics pentru Netflix.

Citește și: Demet Ozdemir, în cămașă de noapte întinsă pe iarbă. Actrița din Adim Farah surprinde cu o ipostază inedită

A rămas în atenția publicului și cu viața personală, odată cu relația pe care a avut-o cu Oğuzhan Koç. Cu toate acestea, după doar 8 luni de căsnicie cei doi s-au separat. A dezvăluit că familia ei a imigrat din Bulgaria.

“Când aveam cinci sau șase ani, mama m-a dus la ziua de aur, m-a dus la sărbătoarea Mawlid. S-a întâmplat ceva acolo și mama m-a supărat foarte tare. Mi-a ținut picioarele să nu mă lupt ca o adevărat bestie.”, a spus vedeta. A specificat că în general este foarte geloasă în relații. De asemenea, nu va putea uita niciodată amintirile pe care le-a trăit în copilărie alături de partenerii săi de atunci.

În articolul

Demet Özdemir și mama sa apar împreună pe internet. Cele două au o relație specială și fotografiile din mediul online demonstrează acest lucru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x