Demet Özdemir a publicat o fotografie rară din copilărie. Actrița se află în vacanță după o perioadă tumultoasă în viața personală

Publicat pe 25.04.2023 la 15:04 Actualizat pe 25.04.2023 la 15:37

Demet Özdemir a ținut să publice o fotografie emoționantă din copilărie cu ocazia unei zile importante în Turcia. Vedeta nu uită de unde a plecat și se îndreaptă întotdeauna către viitor.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins

Demet Özdemir a publicat o fotografie rară din copilărie

Instagram

O fotografie cu Demet Özdemir din copilărie a reușit să-i surprindă milioanele de fani care țin să o aprecieze în fiecare zi. Din toate colțurile lumii, internauții au fost curioși să vadă cum arăta vedeta din “Between me and the world” acum ceva timp. Se pare că cei mai mulți au comparat-o cu Cleopatra.

Demet Özdemir a publicat o fotografie rară din copilărie

Nu este pentru prima oară când actrița a dovedit că nu îi este teamă de trecutul său, iar fanii au repostat imaginile de-a lungul timpului. Are peste 15 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de imagini și filmulețe. Este în permanență în atenția publicului, atât cu viața sa privată cât și cu viața profesională. A debutat ca și protagonistă în Dünyayla Benim Aramda pe 14 septembrie la Disney Plus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan și Metin Akdülger. Demet Özdemir și-a arătat entuziasmul încă de la început, distribuind fotografii și filmulețe pe pagina personală de socializare. Serialul a avut 8 episoade, iar în cel de-al treilea vedeta s-a arătat într-o imagine cu totul nouă până acum.

Citește și: Actrița care le-a detronat pe Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu. Despre cine este vorba

A jucat rolul “Ilkin”, o femeie puternică, orientată către modă și a reușit să atragă atenția încă de la început cu bretonul său în stil Cleopatra, așa cum a fost văzută într-o fotografie din copilărie.

“Chiar dacă cariera ei e puternică, evită să se confrunte cu propriile sentimente. Această călătorie este foarte plăcută atât pentru personajul meu cât și pentrumine.”, a spus vedeta. Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia, iar la un moment dat și-a dezvăluit secretele succesului. Nu a mai avut timp de vacanțe, având în vedere proiectele profesionale care au ținut-o conectată la lumea serialelor turcești. De asemenea, a devenit imaginea mai multor campanii prezentate în mediul online.

Demet Özdemir și-a dezvăluit secretele succesului

A ținut să se dezvolte pe plan personal încă din copilărie. A avut un singur scop, acela de a petrece timp pentru a demonstra că își dorește lucruri cu adevărat importante.

Citește și: Demet Özdemir s-a lăsat fotografiată într-o cămașă albă ce îi lasă la vedere decolteul. Unde a fost surprinsă vedeta

“Chiar din copilărie, abilitatea mea de a observa lucruri s-a dezvoltat, am simțit asta. Cu cât timpul a trecut, munca în această industrie m-a făcut să-mi doresc mai mult. După ce terminăm fiecare serie în parte, eu încep imediat o altă slujbă. Cunosc oameni noi și totul e în continuă schimbare. Abilitatea mea de a observa este acum mult mai dezvoltată. Totul s-a dezvoltat, acum nu mă mai simt inconfortabil.”, a declarat vedeta.

A subliniat faptul că o bună perioadă de timp nu s-a putut privi obiectiv în oglindă, asta pentru că avea întotdeauna prejudecăți în ceea ce-i privește fizicul. Cu toate că nu vede acest lucru ca un criteriu de succes, a menționat că frumusețea în actorie poate veni atât cu avantaje cât și cu dezavantaje.

“Nu sunt foarte surprinsă de toate informațiile apărute. Am vrut să terminăm relația în termeni amiabili, suntem prieteni.”, a spus vedeta la scurtă vreme după ce s-a spus că i s-a finalizat căsnicia după 8 luni.

În articolul

Demet Özdemir a publicat o fotografie rară din copilărie. Actrița se află în vacanță după o perioadă tumultoasă în viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x