Demet Özdemir, solidară cu victimele afectate de cutremurele din Turcia. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

Publicat pe 08.02.2023 la 09:51 Actualizat pe 08.02.2023 la 10:21

Demet Özdemir, solidară cu victimele afectate de cutremurele din Turcia. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online și cum a decis să-și ajute semenii.

Demet Ozdemir poartă părul lung, desprins și un machiaj natural

Demet Özdemir, solidară cu victimele afectate de cutremurele din Turcia

Instagram

Celebritățile, inclusiv actorii, muzicienii și personalitățile TV și-au exprimat solidaritatea față de victimele afectate de cutremurele care au devastat 10 provincii din Turcia și părți din Siria. Printre acestea se află și îndrăgita Demet Özdemir din “Vis de iubire”.

Demet Özdemir, solidară cu victimele afectate de cutremurele din Turcia

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Twitter, actorul Antonio Banderas a trimis o îmbrățișare virtuală de solidaritate pentru oamenii din Turcia și Siria: “O îmbrățișare solidară pentru oamenii din Turcia și Siria. Toate încurajările pentru ei din cauza tragediei care i-a lovit în ultimele ore.” Autorul brazilian Paulo Coelho și-a îndemnat fanii să realizeze donații pentru victime. Faimoasa prezentatoare TV Ellen DeGeners a cerut și ea ajutor: “Turcia și Siria au nevoie de ajutorul nostru. Mii de oameni au fost uciși și mulți sunt prinși încă sub dărâmături. Dacă puteți să faceți și cel mai mic efort pentru a-i ajuta, sunt sigură că o veți faceți”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorii turci s-au mobilizat și au luat cu asalt rețelele sociale pentru a le fi sprijin oamenilor din țară. Printre aceștia se numără Kerem Bürsin și fosta sa parteneră Hande Erçel, dar și Demet Özdemir. Cea din urmă a postat un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: Demet Ozdemir publică primele imagini din noul serial Adım Farah (Numele meu este Farah)

“Trec prin cele mai grele zile din viața mea. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de cei care și-au pierdut viețile sau se zbat între viață și moarte. Transmit condoleanțe tuturor familiilor.”, a scris vedeta. Două cutremure cu magnitudinea de 7.7 și 7.7 a lovit Turcia cauzând dezastre de neimaginat. Autoritățile fac tot posibilul pentru a-i scoate pe oameni de sub ruine și cer ajutorul tuturor. Demet Özdemir a continuat să posteze mesaje în mediul online și s-a adresat în special celor din industria filmului.

“Cu toții ar trebui să ne asumăm responsabilitatea în aceste zile.”, și astfel a cerut ajutorul celor din industria filmului.

Gestul pe care Demet Özdemir l-a făcut pentru victimele afectate de cutremur

Actrița nu s-a îndoit nicio secundă și printre condoleanțe și alte mesaje lăsate pe internet, aceasta a lansat un apel important.

“Vă rog, nu transmiteți imagini, filmări sau adrese false în aceste momente. O să confirm și o să distribui orice port. O să public orice material pentru a obține ajutor.”, a scris vedeta din “Vis de iubire”. Se pare că gestul său nu a trecut neobservat. Demet Özdemir a împărtășit informații lansate și de alți utilizatori de Instagram, cei care cer ajutor și se află în zonele afectate.

Citește și: Demet Özdemir și-a lăsat părul lung, natural și a îmbrăcat o ținută casual. Imaginea pe care vedeta din “Vis de iubire” a postat-o din propria casă

De asemenea, nu a uitat să distribuie principalele puncte de donații, atât pentru mâncare cât și pentru medicamente sau orice alt tip de nevoie. Informații despre animalele de companie ale celor răniți, cât și punctele în care acestea pot fi duse, au fost de asemenea distribuite.

“Haideți dragi producători, haideți platforme digitale, haideți canale TV.”, a scris actrița pe pagina sa. Actori din “Dragostea plutește în aer” i-au urmat gestul. Printre aceștia s-au aflat și Anıl İlter și Başak Gümülcinelioğlu. Noi mobilizări din partea vedetelor sunt așteptate în fiecare moment.

În articolul

Demet Özdemir, solidară cu victimele afectate de cutremurele din Turcia. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x