Demet Özdemir vorbește despre lecțiile de iubire pe care le-a învățat din relația cu Oğuzhan Koç

Publicat pe 29.09.2021 la 12:29 Actualizat pe 29.09.2021 la 13:08

Demet Özdemir din “Vis de iubire” vorbește deschis despre relația cu Oğuzhan Koç. Cei doi își continuă idila, iar actrița este mai fericită ca oricând. Tânăra vorbește despre sfaturile de iubire pe care le-a învățat de la partenerul ei.

Demet Özdemir poartă un top alb cu bretele foarte subțiri și are părul desprins

Demet Özdemir vorbește despre lecțiile de iubire învățat de la partenerul său

TV Happy

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç își continuă relația de iubire în ciuda zvonurilor legate de separare. Cei doi și-au făcut din nou apariția pe rețelele de socializare și au fost bombardați cu aprecieri și comentarii din partea fanilor. Actrița nu îl arată în totalitate pe iubitul ei, chiar dacă aceștia se află în vacanță împreună.

Din cauza faptului că cei doi nu postau foarte des fotografii în care apăreau împreună, internauții au considerat că relația lor a fost sortită eșecului. Astfel, actrița vine și spune care este de fapt adevărul și încearcă să le transmită tuturor un mesaj plin de dragoste.

Demet Özdemir și colegul ei de platou, Oğuzhan Koç, au început să se cunoască mai bine la începutul acestui an. Chiar dacă drumurile lor s-au mai intersectat și înainte, iată că acum a fost momentul pentru o adevărată apropiere.

Demet Özdemir, despre relația cu Oğuzhan Koç

Cei doi îndrăgostiți obișnuiau să fie prieteni acum ceva timp, având în vedere că se vedeau mai tot timpul pe platourile de filmare. Destul de rapid, această prietenie s-a transformat în dragoste și totul a pornit de la sine.

Oğuzhan Koç este cunoscut publicului atât datorită rolurilor pe care le-a avut în filme și seriale cât și cântecelor pe care le-a interpretat. La momentul actual, se pare că bărbatul se concentrează pe partea muzicală. Cu toate acestea, fanii îl pot urmări în producții importante din Turcia, acolo unde este foarte apreciat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Özdemir a povestit recent despre iubirea pe care i-o poartă partenerului său, dar și despre sfaturile pe care le-a primit de la acesta pe tot parcursul relației. Se pare că actrița este mai îndrăgostită ca niciodată.

Demet Özdemir este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, aceasta având peste 14.1 milioane de fani pe contul personal de Instagram.

Demet Özdemir a primit sfaturi de iubire de la Oğuzhan Koç

Atât Oğuzhan Koç cât și Demet Özdemir au fost de accord că iubirea i-a schimbat și că totul a venit la momentul potrivit, având în vedere că amândoi erau singuri la acea vreme.

Faimoasa actriță este de părerea că relația pe care o are la momentul actual este cel mai bun lucru din viața ei de până acum și este fericită că are lângă ea un om care o înțelege și o iubește necondiționat.

“După părerea mea, definiția iubirii nu poate fi pusă atât de ușor în cuvinte. Această etapă a vieții mele este o călătorie frumoasă ce mai învățat atât lucruri bune cât și lucruri rele...da, și rele. Am o relație care poate trece peste multe piedici și asta este foarte important.”, a declarat actrița, conform seriesturkish.com.

Chiar dacă vedeta este mai rezervată în ceea ce privește planurile personale pe care le are, aceasta a vrut să rupă toate barierele și să oprească zvonurile despre despărțire.

Chiar dacă are iubit, tânăra continuă să posteze imagini provocatoare pe rețelele de socializare, acolo unde apare atât de provocatoare încât fanii cu greu se abțin să nu îi lase comentarii de apreciere.

În articolul

Demet Özdemir vorbește despre lecțiile de iubire pe care le-a învățat din relația cu Oğuzhan Koç

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x