Demet Özdemir vorbește în ultimul interviu despre reușitele personale. Actrița se simte mândră de ce a realizat până în prezent

Publicat pe 14.05.2024 la 10:31 Actualizat pe 14.05.2024 la 11:12

În cel mai recent interviu, Demet Özdemir vorbește despre reușitele personale și tot ce-a putut să obțină până acum în materie de venituri. Ce a declarat vedeta.

actrița pe covorul roșu

Demet Özdemir vorbește în ultimul interviu despre reușitele personale

Profimedia Images

Demet Özdemir este fără îndoială una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Vedeta născută pe 26 februarie 1992 în izmit, Turcia, și-a dorit mereu să iasă în luminile reflectoarelor și să-și demonstreze talentul. A fost dansatoare, model și acum este recunoscută ca fiind o actriță de primă clasă. A jucat în seriale care au fost urmărite de oameni din toată lumea și în prezent succesul său este nemăsurat.

Demet Özdemir vorbește în ultimul interviu despre reușitele personale

A devenit un icon de frumusețe pentru multe femei din toată lumea. De aceea, în cel mai recent interviu pe care l-a oferit unei reviste celebre în lume, protagonista din Vis de iubire a vorbit despre ritualurile de frumusețe pe care le urmează zilnic. Astfel, a ținut să inspire pe toată lumea în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultima vreme, nu doar rolurile sale din seriale celebre au atras atenția, ci și felul cum vedeta din Turcia își îngrijește părul și pielea. Metodele sau au fost căutate de toți și nu este de mirare că Demet Özdemir preferă doar ingrediente naturale atunci când vine vorba despre părul său. Se spală cu ou și ulei de măsline, mască pe care o aplică la finalul băii propriu-zise.

Citește și: Demet Özdemir vorbește despre divorț și planurile de viitor într-un nou interviu. Ce a punctat vedeta

Astfel, aceste ingrediente naturale o ajută ca părul său să arate mult mai natural și sănătos. De asemenea, în ceea ce privește pielea, vedeta din Turcia folosește o perie pentru exfoliere. Astfel, metodele sale pot fi utilizate de toată lumea care își dorește apariții de podium.

“Mereu mă gândesc cum am ajuns în acest punct. Am lucrat non-stop timp de 12 ani. Sunt pregătită să mă dezvolt. Sunt mândră de mine.”, a transmis vedeta. Această declarație a fost oferită de către vedetă în fața presei. Vedeta a vorbit despre planurile sale de vacanță din 2024.

“Depinde unde primesc viză. Poate America sau Anglia, o să fie puțin spontan. Vreau să petrec timp cu familia, dar vreau să merg și în Bali.”, a menționat actrița.

Ce alte detalii a oferit Demet Özdemir în fața presei

La un moment dat, s-a vorbit despre ideea cum că vedeta ar fi achiziționat o barcă de lux. Astăzi, aceasta a ținut să lămurească întreaga problemă.

“Asta s-a întâmplat acum patru ani. Nu sunt într-o astfel de poziție acum. S-a scris că aș fi cumpărat o barcă. Prețurile obișnuiau să fie mai scăzute, dar acum sunt enorme.”, a transmis aceasta, arată milliyet.com.tr. Actrița își dorește să continuie munca și să se dedice planurilor personale.

Citește și: Demet Özdemir și-a sărbătorit ziua de naștere într-un loc inedit. Ce mesaj emoționant a scris actrița pentru viitor

Cea care se spune că a fost la un moment dat partenera lui Can Yaman are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea apare îmbrăcată într-o rochie roșie fără mâneci, cu decolteu. Are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. A fost căsătorită cu Oğuzhan Koç între 2022 și 2023.

În articolul

Demet Özdemir vorbește în ultimul interviu despre reușitele personale. Actrița se simte mândră de ce a realizat până în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 iunie 2024. Leii sunt în fața unor decizii importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Produsul românesc de calitate superioară obţinut de micii fermieri din Olt. Un kilogram se vinde cu 8 lei
a1.ro
Cauza exploziei de la Dedeman Botoșani, informații de ultimă oră! Ce a ieșit la iveală! Detalii ce pot schimba cursul anchetei
HelloTaste.ro
Prăjitură cu cireșe și iaurt. Desert delicios, de vară
Catine
Zodii care se întorc la fostul partener în luna iunie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
useit.ro
De ce trebuie să închizi smartphone-ul 1 dată pe săptămână. Puțini știu cât de mult poate ajuta
as.ro
Vestea mult aşteptată primită de Irinel Columbeanu! Dezvăluiri rare despre fosta lui soţie: „Nu şi-a îndeplinit visul!”
MediCOOL
Ecografia de sân: când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
DeParinti
Ce este refluxul silențios la bebeluși. Care sunt semnele și cum poți preveni această situație
MediCOOL
Cum poți gestiona neînțelegerile între copii. Ce poți face când apar conflicte în familie
HelloTaste
De unde provine înghețata. Care este istoria sa
x