Demet Özdemir vorbește despre divorț și planurile de viitor într-un nou interviu. Ce a punctat vedeta

Publicat pe 08.05.2024 la 12:32 Actualizat pe 08.05.2024 la 13:04

Într-un interviu recent, faimoasa vedetă vorbește despre problemele pe care le-a avut cu fostul său soț. De asemenea, punctează diferite planurile de viitor în ceea ce privește meseria de actriță.

actrița poartă o rochie neagră fără mâneci și mănuși lungi

Demet Özdemir vorbește despre divorț și planurile de viitor într-un nou interviu

Profimedia Images

Demet Özdemir s-a căsătorit cu alesul inimii sale în 2022. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat mai mult de 8 luni de zile. Cu toate că nunta pe care au organizat-o cei doi a depășit așteptările tuturor, iată că povestea de iubire nu a fost una ca în povești. Într-un interviu recent, vedeta din Vis de iubire a oferit detalii despre ceea ce a însemnat Oğuzhan Koç în viața sa, dar și ce planuri are la nivel profesional.

Demet Özdemir vorbește despre divorț și planurile de viitor într-un nou interviu

Născută pe 26 februarie 1992 în Turcia, și-a dorit să devină actriță încă de mică. Această pasiune a urmărit-o și mai târziu, iar astăzi se află printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Printre serialele celebre în care a jucat rolul de protagonistă se află Love Tactics în 2022, Erkenci Kuș între 2018 și 2019 sau Adim Farah în 2023. Acesta din urmă este ultimul său proiect care a reușit să-i aducă încă o dată recunoaștere internațională. A oferit un interviu recent, acolo unde a vorbit pentru prima oară despre divorțul său, dar și despre planurile profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acel gol este umplut cu alte lucruri. Îmi iubesc munca, familia și natura foarte mult. Dacă ești în căutarea a ceva ce să iubești, găsești foarte multe. De exemplu, fanii mei. Ei înțeleg pasiunea, abilitatea de a fi împreună și legăturile de familie. Sunt sentimente care se potrivesc cu publicul meu.”, a spus vedeta.

Citește și: Demet Özdemir și-a sărbătorit ziua de naștere într-un loc inedit. Ce mesaj emoționant a scris actrița pentru viitor

Cu toate că a încercat de-a lungul timpului mai multe roluri în povești diferite, spune că ar vrea în continuare să se dedice înțelegerii feminine. În ceea ce privește planurile de viitor, spune că acestea sunt doar propuneri la momentul actual. Momente pe care le ia în considerare în ceea ce privește atât viața sa privată cât și profesională.

“La momentul actual există mai multe propuneri, dar nicio certitudine în acest sens. Cred că trebuie să mă regăsesc. După divoț a trebuit să mă opresc pentru un moment și să mă gândesc la viață și despre ce este ea de fapt, mai ales dintr-un punct de vedere sentimental. Poate că am realizat acest lucru într-un mod ostil. Fantezia și realitatea nu coincid. Nu regret nimic totuși. Aș face-o din nou. Oğuzhan o să fie mereu o persoană de bază și sper ca într-o zi să devenim prieteni.”, a spus vedeta.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç vor deveni vecini după ce au divorțat

Cuvintele frumoase pe care actrița i le-a dedicat fostului său soț au venit în perioada în care acesta și-a lansat noul album. Fanii s-au gândit rapid la ideea că artistul ar fi putut scoate o piesă dedicată faimoasei Demet Özdemir, însă până în prezent nu este vorba de așa ceva.

Citește și: Demet Özdemir și-a cumpărat o proprietate în Grecia și este mai fericită ca oricând. Cum arată noile imagini postate de vedetă pe internet

Cei doi și-au cumpărat case apropiate la malul mării. Cu toate că au divorțat, se vorbește acum despre ideea ca cei doi să devină prieteni. Vedeta are în prezent peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Demet Özdemir vorbește despre divorț și planurile de viitor într-un nou interviu. Ce a punctat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x