Demet Özdemir a dat primul pont despre noul ei serial Dünyayla Benim Aramda. Ce îi așteaptă pe fani

Publicat pe 20.06.2022 la 17:40 Actualizat pe 20.06.2022 la 17:41

Demet Ozdemir a oferit detalii despre noul serial în care joacă. Fanii erau nerăbdători să afle cât mai au de așteptat până se lansează producția.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram/ Demet Ozdemir

Demet Özdemir revine pe marile ecrane cu serialul TV Dünyayla Benim Aramda (Între lume și mine), care este în plină expansiune și care se filmează pentru celebra platformă de filme recent lansată, Disney Plus. În Turcia, platforma este disponibilă din 14 iunie, atunci când a avut loc și lansarea.

Reamintim că în cadrul evenimentului Disney Plus, un alt actor celebru al Turciei și-a făcut apariția, însă a fost boicotat de presă încă de când a pășit pe covor. Este vorba despre Can Yaman, care a fost ignorat cu desăvârșire de jurnaliști pe motivul că "a devenit acum starul Italiei": „Este vedeta Italiei, are nevoie de presa turcă?”, a strigat unul dintre ei.

Ei bine, este deja cunoscut faptul că platforma recent lansată a cooptat o mare parte dintre actorii celebri ai filmelor și serialelor turcești, printre care se numără și Can Yaman, dar și Demet Ozdemri, pregătită să revină în forță în fața fanilor.

Primele declarații ale actriței Demet Ozdemir despre noua producție marca Disney Plus

Chiar dacă a încercat să mențină profund discreția în ceea ce privește colaborarea sa și detaliile legate de un nou rol, în seara de deschidere a Disney Plus nu s-a putut abține să nu dea un mic pont, însă suficient cât să se încadreze în acordul de confidențialitate.

Ceea ce se știe pentru moment și a făcut public actrița este că Dünyayla Benim Aramda, va fi un serial de comedie romantică. Filmările pentru noua producție au început în luna aprilie.

Buğra Gülsoy va juca rolul iubitul ei, Tolga, în serialul TV Dünyayla Benim Aramda, iar ea, în rolul luiİlkin, va fi proprietara unei reviste.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Demet Özdemir, care s-a remarcat prin eleganță și rafinament în noaptea lansării platformei Disney Plus în Turcia, a răspuns la această întrebare de pe buzele tuturor: "Când va fi difuzat filmul?". Actrița a spus: "În foarte scurt timp!", potrivit seriesturkish.com.

Citește și: Demet Özdemir, discretă în ceea ce privește noul ei proiect profesional. Declarațiile succinte făcute de vedetă au uimit pe toată lumea

Actrița a mai adăugat că filmările sunt pe cale să se încheie. După informațiile date de Demet Özdemir, trailerul va rula în curând pe micile ecrane. „A fost frumos, a fost o experiență grozavă pentru mine. Să vedem ce veți crede când va ieși, sunt mai curioasă în privința asta”, a spus ea și a declarat că imaginile lansate la conferința de presă au fost teaserul: „Trailerul este în prezent în curs de pregătire, îl aștept cu nerăbdare.”

Citește și: Demet Özdemir vorbește despre ultimele planuri profesionale înainte de a îmbrăca rochia de mireasă. Despre ce este vorba

În articolul

Demet Özdemir a dat primul pont despre noul ei serial Dünyayla Benim Aramda. Ce îi așteaptă pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x