Demet Özdemir își surprinde din nou fanii. Vedeta se implică activ în campanii de conștientizare a cancerului de sân

Publicat pe 13.10.2021 la 16:10 Actualizat pe 13.10.2021 la 16:19

Demet Özdemir, celebra actriță din Turcia care a făcut furori în serialul “Vis de iubire”, se implică activ în campanii de conștientizare a cancerului de sân. Vedeta face parte dintr-un proiect important care le ajută pe femei să aibă grijă de sănătatea lor.

Demet Özdemir poartă o rochie cu imprimeu și are părul desprins

Demet Özdemir își surprinde din nou fanii și se implică în campanii de conștientizare

Happy Channel

Demet Özdemir, actrița care și-a făcut debutul în celebrul serial “Vis de iubire” alături de Can Yaman, se implică activ în campanii de conștientizare a cancerului la sân. Vedeta a fost aleasă pentru un proiect măreț care vine în ajutorul femeilor bolnave.

Deși actrița și-a obișnuit fanii cu rolurile interpretate perfect în diferite seriale, iată că acum vine cu o surpriză. Demet Özdemir va juca propriul său rol și le va îndemna pe femei să aibă grijă de ele și să meargă la medic atunci când simt că au o problemă.

Ultima producție în care frumoasa actriță poate fi văzută se numește “Love Tactics”, acolo unde joacă alături de Şükrü Özyıldız. Demet Özdemir vine acum în fața fanilor cu o campanie de conștientizare a cancerului de sân.

Demet Özdemir se implică activ în campanii de conștientizare a cancerului de sân

“Pink Ball”, care a devenit rapid simbolul conștientizării cancerului de sân, rămâne în mâinile frumoasei actrițe Demet Özdemir pentru cea de-a 8-a campanie. Demet Özdemir a ales să reprezinte femeile de pretutindeni și să le dea o voce celor cărora le este frică să meargă la doctor.

Demet Özdemir este o prezență constantă pe rețelele de socializare, acolo unde cei 14 milioane de fani o urmăresc constant pentru a vedea ce mai postează actrița din vacanță sau de pe platourile de filmare.

Actrița reușește de fiecare dată să impresioneze cu ajutorul ținutelor sale, chiar dacă de cele mai multe ori nu pozează în ipostaze provocatoare. Astfel, se poate observa cu ușurință faptul că Demet Özdemir reușește să-și atragă fanii indifernt cum s-ar îmbrăca.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Ozdemir este o celebră actriță de naționalitate turcă născută la 26 februarie 1992. Aceasta este cunoscută pentru rolul din serialul fenomen “Vis de iubire”. Carismatică, frumoasă dar și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate impresionantă de fani datorită puterii ei de a da culoare și putere rolurilor interpretate.

Demet Özdemir, o tânără speranță a Turciei

Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere, așa că nu este deloc exclus ca Demet Ozdemir să mai fie urmărită și în viitor de către publicul care o îndrăgește. În afara carierei de actriță, Demet Ozdemir este și model, dar și dansatoare. Aceasta mai are un frate și o soră care sunt mai mari decât ea, dar i-au fost întotdeauna alături și au susținut-o în fiecare proiect în care s-a implicat de-a lungul tmpului.

Recent, fanii și-au exprimat părerea legată de actriță și Burak Deniz, o altă speranță a Turciei. Se pare că cei care iubesc serialele în care au apărut cei doi până acum, și-ar dori o producție care să îi aibă ca protagoniști.

Demet Ozdemir nu a mai luat parte la nicio producție după celebrul rol pe care l-a interpretat în “Vis de iubire”. Cu toate acestea, actrița este așteptată cât mai curând să revină pe micile ecrane, acolo unde fanii își doresc să o urmărească de acum înainte.

Demet Ozdemir și Burak Deniz au fost văzuți recent la inaugurarea unui hotel din Dubai, astfel că fanii și-au exprimat rapid părerea în legătură cu cei doi.

În articolul

Demet Özdemir își surprinde din nou fanii. Vedeta se implică activ în campanii de conștientizare a cancerului de sân

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x